Elämäntapamuutos-kurssi Kiuruvedellä

Lisätietoa tapahtumasta

Minä – tutkimusmatkalla hyvinvointiin

Elämäntapamuutos-kurssi työikäisille syövän sairastaneille tai syöpää sairastaville.

Kiuruveden Osuuspankin kerhohuoneella (Silmu)
klo 17 – 19 maanantaisin 16.9. alkaen
(joka toisen viikon maanantai)

Kurssilla pääset tutustumaan tai herättämään ehkä unohduksissa olleen kipinän terveellisempään elämään. Kurssin tarkoitus on parantaa Sinun omaa hyvinvointiasi ammattilaisen tuella.
Kurssin toteuttaa terveystieteiden maisteri Arto Komsi Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen, Suomen Syöpäyhdistyksen ja Kiuruveden paikallisosaston kanssa yhteistyössä.

Kurssi koostuu neljästä teematapaamisesta:
– Liikunta (+ yleinen info kurssista)
– Liikuntaohjaus sekä haluttaessa kuntotestaus (vapaaehtoinen osallistuminen kuntotestaukseen)
– Ravitsemus
– Uni ja lepo sekä päihteet

Saavuthan puolta tuntia aikaisemmin paikalle, jotta ehdit nauttia pientä purtavaa ennen kurssin alkua tapaamiskerroilla 1, 3 ja 4.

Jokaisessa teemapäivässä annetaan osallistujille kotitehtäviä, joissa pohditaan ja kokeillaan teemaan liittyviä asioita.

Ilmoittautuminen kurssille 12.9. mennessä ja lisätietoja antaa
Arto Komsi, komsiarto@gmail.com, 040 865 0248