Fuck Cancer -kahvit

Lisätietoa tapahtumasta

Nuorten aikuisten Fuck Cancer -kahvit kerran kuussa. FC-kahvit on tarkoitettu nuorena aikuisena 18-35v. syöpään sairastuneille.

Kahveilla pääsee tapaamaan muita saman kokeneita nuoria ja jakamaan kokemuksia. Kahvilatoiminta tarjoaa mukavaa ajanvietettä yhdessä tekemisen merkeissä. Toiminta on maksutonta.

Tapaamisia ei ohjaa ammattihenkilö. Kahveilla tapaat kuitenkin yhdistyksen työntekijän, jolta saat lisätietoa esim. yhdistyksen tarjoamista palveluista. Ilmoittautumiset kahveille viimeistään edellisenä päivänä.

Kokoontumiset klo 17-19:

• 12.9. Laavuretki, Puijonnokka
  • 8.10. Joogaa & unelmia, yhdistyksen toimisto, Kuninkaankatu 23B. Ilmoittautumiset poikkeuksellisesti viikkoa ennen.
  • 6.11. Keilaus, Kuopion keilahalli
  • 10.12. Pikkujoulut, Jätkänkämppä. Ilmoittautumiset poikkeuksellisesti viikkoa ennen.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Minttu Aho 044 2308741, minttu.aho@pohjois-savonsyopayhdistys.fi