Fuck Cancer kahvit

Lisätietoa tapahtumasta

Nuorten aikuisten Fuck Cancer -kahvit pyritään toteuttamaan kerran kuussa. FC-kahvit on tarkoitettu nuorena aikuisena 18-35v. syöpään sairastuneille.

Kahveilla pääsee tapaamaan muita saman kokeneita nuoria ja jakamaan kokemuksia. Kahvilatoiminta tarjoaa mukavaa ajanvietettä yhdessä tekemisen merkeissä. Toiminta on maksutonta.

Tapaamisia ei ohjaa ammattihenkilö. Kahveilla tapaat kuitenkin yhdistyksen työntekijän, jolta saat lisätietoa esim. yhdistyksen tarjoamista palveluista.

Kevään 2021 kahvilat:

28.1. klo 17.00
PERUTTU 25.2.
25.3. klo 17.00
24.4. klo 17.00 (Fuck cancer run)
27.5. klo 17.00

Voit tutustua Fuck Cancer toimintaan Sylvan verkkosivuilla tästä linkistä

Tietoa Kuopion ryhmän tapaamisista yhdistyksen some-kanavilta:
Facebook: Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry / Instagram:pohjois-savon-syopayhdistys ja liittymällä Fuck Cancer Pohjois-Savo Facebook ryhmään.

Lisätietoja: Sari Nousiainen 044 749 7533, sari.nousiainen(at)pohjois-savonsyopayhdistys.fi