Fuck Cancer Pohjois-Savo -kahvit

Lisätietoa tapahtumasta

Nuorten aikuisten Fuck Cancer -kahvit pyritään toteuttamaan kerran kuussa. FC-kahvit on tarkoitettu nuorena aikuisena 18-35v. syöpään sairastuneille.

Kahveilla pääsee tapaamaan muita saman kokeneita nuoria ja jakamaan kokemuksia. Kahvilatoiminta tarjoaa mukavaa ajanvietettä yhdessä tekemisen merkeissä. Toiminta on maksutonta.

Tapaamisia ei ohjaa ammattihenkilö. Kahveilla tapaat kuitenkin yhdistyksen työntekijän, jolta saat lisätietoa esim. yhdistyksen tarjoamista palveluista. Ilmoittautumiset kahveille viimeistään edellisenä päivänä.

Syksyllä 2020 pyritään kokoontumaan kasvotusten Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen tiloissa tai erikseen sovitussa paikassa.

Päivämäärät syksyllä 2020:
20.8. ruokailu Kings Crown -ravintolassa klo 17. Ilmoittautumiset 18.8. mennessä.
17.9. Kokoontuminen Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen toimistolla, Kuninkaankatu 23 B, Kuopio
15.10.
12.11.
10.12.

Tietoa ryhmän tapaamisista yhdistyksen some-kanavilta:
Facebook: Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry / Instagram:pohjois-savon-syopayhdistys ja liittymällä Fuck Cancer Pohjois-Savo Facebook ryhmään.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Jaana Oikarinen 044 2308741, jaana.oikarinen@pohjois-savonsyopayhdistys.fi