Fuck Cancer Pohjois-Savon kesäkuun etäkahvit

Lisätietoa tapahtumasta

Fuck Cancer Pohjois-Savon -kahvit järjestetään verkossa, Teams -sovelluksen kautta ma 29.6.2020 klo 17.

Keitä itsellesi kuppi kahvia tai teetä ja tule mukaan vaihtamaan kuulumisia toisten nuorena syöpään sairastuneiden kanssa.

Kesäkuun etäkahveilla on myös leikkimielinen levyraati, jossa äänestetään paras kesäbiisi. Voit ehdottaa omaa suosikkiasi mukaan raatiin.
Tervetuloa! 💛

Nuorten aikuisten Fuck Cancer -kahvit kerran kuussa. FC-kahvit on tarkoitettu nuorena aikuisena 18-35v. syöpään sairastuneille.
Kahveilla pääsee tapaamaan muita saman kokeneita nuoria ja jakamaan kokemuksia. Kahvilatoiminta tarjoaa mukavaa ajanvietettä yhdessä tekemisen merkeissä. Toiminta on maksutonta.

Tapaamisia ei ohjaa ammattihenkilö. Kahveilla tapaat kuitenkin yhdistyksen työntekijän, jolta saat lisätietoa esim. yhdistyksen tarjoamista palveluista.

Pääset osallistumaan liittymällä Fuck Cancer Pohjois-Savon Facebook -ryhmään tai ilmoittautumalla:

jaana.oikarinen@pohjois-savonsyopayhdistys.fi