Kuopio: Kohdataan hoitopolulla -ryhmä

Lisätietoa tapahtumasta

Ryhmä on tarkoitettu syöpähoidoissa käyville. Ryhmässä käsitellään erilaisia hyvinvointiin liittyviä teemoja kuten tunteita, seksuaalisuutta, liikuntaa ja ravitsemusta, unta ja palautumista sekä omia voimavaroja. Ryhmän tarkoituksena on lisätä osallistujien voimavaroja ja tarjota vertaistukea hoitojen aikana.

Ryhmä kokoontuu Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen toimistolla, Kuninkaankatu 23B, 26.8., 16.9., 7.10., 28.10., 11.11. ja 2.12. klo 13-15. Ryhmään on mahdollisuus osallistua myös etänä Teamsin kautta. Ryhmää ohjaavat neuvontahoitaja Virpi Nissinen ja lapsiperhepalveluiden koordinaattori Minna Enqvist.

Ilmoittautumiset elokuun aikana Virpille puh. 040 733 4737, virpi.nissinen@pohjois-savonsyopayhdistys.fi.