Kuopio: Rentoutta luonnosta -tapahtuma Pilpalla

Lisätietoa tapahtumasta

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan luonnosta ja yhdessäolosta Pilpan majalle, Kuopioon!

Rentoutta luonnosta – hyvinvointi-ilta syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Tapahtuma sopii myös lapsiperheille.

Aika: 30.8.2022 klo 17-20

Paikka: Pilpan maja, Pilpantie 261, Kuopio

Klo 17 kokoontuminen parkkipaikalla. Lähdetään yhdessä kävellen Pilpalle.

Klo 17.30 ruokailu, saunomista, pihapelejä, jalkakylpyjä, askartelua, Pilpan luontoon tutustumista, rentoutumista

Miten Pilpalle pääsee?

Jos tulet autolla, käänny Leväsentieltä Puuilon kohdalta. Puuilon kohdalta on noin 3 km Pilpalle.

Kuopion paikallisbussit 16 ja 21 pysähtyvät Puuilon kohdalla. (Pysäkki Herman)

Pilpantielle pääset Puuilon pysäköintikentän luoteisnurkan alikulkutunnelin kautta. Pilpan tiellä, 700 metriä ennen majaa on parkkipaikka, johon jätetään autot.

Jos tulet bussilla, niin ilmoita meille. Pääset halutessasi autokyydillä Pilpan parkkipaikalle. Järjestämme kyydit.

Lisätietoa majasta: https://puijonlatu.fi/yhdistys/pilpan-maja/

Tapahtuma on maksuton.

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 1.8. Ilmoittautumiset torstaihin 25.8. mennessä sähköpostitse minttu.aho@pohjois-savonsyopayhdistys.fi tai puh. 044 230 8741. Ilmoita myös ruokarajoitteet.

Tapahtumaa mukana järjestämässä toimikunta Ilonat vapaaehtoiset.