Naisenergiaa – gynekologisen syövän sairastaneiden kuntoutuskurssi

Lisätietoa tapahtumasta

Milloin?

28.9.-2.10.2020

Missä?

Kunnonpaikka, Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela

Kenelle?

Sinulle, joka olet sairastanut tai sairastat gynekologista syöpää. Kaipaat tukea omien voimavarojesi vahvistamiseen ja arjessa jaksamiseen. Haluat edistää hyvinvointiasi ja kuntoutumistasi mm. liikunnan avulla. Diagnoosisi saamisesta on kulunut mielellään jo vuosi ja jaksat osallistua kurssin liikunta-aktiviteetteihin.

Mitä?

Tämä kurssi tarjoaa sinulle tietoa gynekologisesta syövästä, sen hoidoista ja seurannasta, sekä mahdollistaa omien voimavarojesi vahvistamisen, tuen saamisen sekä liikunnan ilon löytämisen. Paneudumme terveellisen ravinnon ja liikunnan merkitykseen oman toipumisen ja hyvinvoinnin kannalta. Käsittelemme lisäksi naiseutta, seksuaalisuutta ja omaa henkistä jaksamista. Liikumme yhdessä, keskustelemme ja jaamme tunteita sekä ajatuksia muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Ohjaaja

Virpi Nissinen, neuvontahoitaja, Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry

Hakuohjeet

Kurssille haetaan täyttämällä paperinen hakulomake.

Hakulomake postitetaan osoitteeseen:

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry
Kuninkaankatu 23B 70100 Kuopio

Hakuaika kurssille päättyy 21.8.2020 -> Tulosta kurssihakemuslomake

Osallistujien määrä ja valinta

Kurssille valitaan 10 osallistujaa hakemuksen perusteella.

Osallistuminen kurssille on maksutonta.

Virpi Nissinen 040 733 4737 tai virpi.nissinen@pohjois-savonsyopayhdistys.fi