Webinaari: Hyvinvointia syöpää sairastavan arkeen

Lisätietoa tapahtumasta

Savonia Ammattikorkeakoulu  ja Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry järjestävät yhteistyössä

Hyvinvointia syöpää sairastavan arkeen”   tietoiskuja aiheesta virtuaalisesti tiistaina 30.3.2021

Iltapäivän aikana Savonian sekä Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen asiantuntijat ja kokemusasiantuntijat jakavat lyhyitä tietoiskuja syöpään liittyvistä aiheista. Tietoiskuja voi seurata verkkovälitteisesti, Zoom -sovelluksen kautta. Hyvinvointiin sekä syöpään liittyviin teemoihin keskittyvä iltapäivä on suunnattu kaikille syöpään sairastuneiden hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Osallistumislinkki tapahtumaan:

Voit jättää palautetta tapahtumasta osoitteessa:

12.00 Tervetuloa! Ohjeistus iltapäivään / Heidi Kolehmainen ja Leena Koponen
12.15  Syövän yleisyys – Hyvinvoinnin edistämisen asiantuntija Heidi Kolehmainen, Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry.
12.30 Immuno-onkologiset hoidot – Leena Koponen, lehtori, Savonia
12.45 Kokemuspuheenvuoro 25+5 min: Syöpää sairastavan nuoren aikuisen tarina – in english– Tuukka Koponen, kokemusasiantuntija
13.15 Kahvitauko
13.35 Taukojumppa
13.45 Liikunnan vaikutus solunsalpaaja hoitojen aiheuttamaan väsymykseen – Nea Virtanen ja Roosa Toropainen, TNE18SP -opinnäytetyö
14.00 Määränpäänä hyvä elämä – sairastuneen ja läheisen tuki Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksessä/sairaanhoitaja Virpi Nissinen, Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry.
 14.15 Taide loi tilan toipumiselle/Yhteisötaiteilija  Johanna Rossi
14.45 Taukojumppa ja tauko
15.00Hyvinvointiteknologia arjen tukena – Minna Kaija-Kortelainen, lehtori, Anu Kinnunen, koulutuspäällikkö
15.15 Uudistuva kohdunkaulan syövän seulonta ja HPV testaus – Susanna Vuohelainen, tuntiopettaja