YHDESSÄ ETEENPÄIN -Perhekurssi 23.-25.10 Hotelli Kunnonpaikassa Siilinjärvellä

Lisätietoa tapahtumasta

KURSSI TÄYNNÄ

Kurssi on tarkoitettu perheille, joissa vanhempi on sairastunut syöpään. Kurssilla voitte yhdessä perheesi kanssa käsitellä syöpäsairautta ja löytää voimavaroja jatkaa yhdessä eteenpäin sekä saada vertaistukea samassa elämäntilanteessa olevilta.

Ohjelmassa on mm. luentoja vanhemmille, perheille yhteistä ulkoilua (säävaraus) sekä koko perheen taidehetki. Viikonloppu on osallistujille maksuton. Viikonloppuun sisältyy majoitus ja ruokailut koko perheelle sekä nuorille osallistujille pakohuonepeli. Pienemmille lapsille järjestämme ohjelmaa luentojen ajan. Majoitukseen sisältyy kylpylän ja kuntosalien vapaan käytön päiväohjelman jälkeen.

Viikonlopun ohjelma:

Perjantai 23.10

klo 12.00 Tervetuloa Kunnonpaikkaan!
klo 12-13 Lounas
klo 13-15 Viikonlopun aloitus (tervetuloa, tavoitteet, ryhmän säännöt ja kahvit)
klo 15-16.30 Luento sos.tt. Sairastumisen vaikutus työelämään ja taloudelliseen tilanteeseen/ Lapsille omaa ohjelmaa – nuorille pakohuonepeli
klo 16.30 alkaen päivällinen
klo 18-19 Yhteinen pelihetki

Lauantai 24.10

klo 9.00 Päivän aloitus
klo 9.30 Luento: ”Seksuaalisuus voimavarana”, lapsille omaa ohjattua toimintaa
klo 12.00 lounas
klo 13-15 Psykologin luento ja keskustelua vanhemmille -Sairastuminen perheen yhteisenä asiana
klo 13-15 Lapsille oma psykologin ohjaama ryhmä
klo 15.00 Kahvitauko
klo 15.30 Koko perheelle toimintaa ulkona/sisällä
klo 17.00 alkaen päivällinen

Ilta perheen omaa aikaa

Sunnuntai 25.10
klo 9.00-11.30 Taideohjaajan ohjaama koko perheen taidehetki
klo 12.00 huoneiden luovutus
klo 12.00 alkaen lounas
Lounaan jälkeen kotiinlähtö

Muutokset ohjelmaan mahdollisia.

Olemme rajoittaneet osallistujamäärää turvavälien takaamiseksi, joten viisi ilmoittautunutta perhettä mahtuu mukaan.

Lisätietoja voi kysyä perhetyön koordinaattorilta Sari Nousiainen puh. 044 7497533 tai sari.nousiainen@pohjois-savonsyopayhdistys.fi