Sinä, minä ja me – parisuhderyhmä alkaa 14.2.18

Syöpä vaikuttaa kaikilla elämän osa-alueilla, myös parisuhteessa. Vakava sairastuminen heittää erikokoisia haasteita yhdessä elämiseen niin yksilöinä kuin parinakin. Toisen ymmärtäminen, tunteiden kohtaaminen, vuorovaikutus ja arjen kulku voivat tuntua vaikeilta. Avoin keskustelu asiantuntijoiden ja vertaisten kanssa on hyvä keino löytää ulos tilanteesta ja parantaa parisuhdetta.

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys toteuttaa neljän ryhmäkeskustelun sarjan pariskunnille, joista toinen sairastaa/on sairastanut syöpää. Keskustelua johdattelevat seksologi Leena Rosenberg ja sairaanhoitaja Virpi Nissinen. Ryhmä toimii suljettuna ryhmänä, eikä siihen voi liittyä kesken sarjan. Osallistuminen on maksutonta.

Ryhmä kokoontuu yhdistyksen toimistolla Kuopiossa, Kuninkaankatu 23B.

Kokoontumiset 14.2., 14.3., 26.4. ja 24.5.2018 klo 16.30 – 18.30

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: sh Virpi Nissinen p.040 7334737, virpi.nissinen@pohjois-savonsyopayhdistys.fi