Hae meille töihin – avoinna vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin paikka

VAPAAEHTOISTOIMINNAN KOORDINAATTORI

Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksessä on avoinna vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin paikka ajalle 1.5.-31.12.2018. Tehtävän jatkumisesta tehdään päätös myöhemmin.

Koordinaattorin toimenkuvaan kuuluu

  • Tukea syöpäyhdistyksen vapaaehtoistoimintaa
  • Kehittää vapaaehtoistoiminnan vaikuttavuuden arviointia ja seurantaa
  • Tukea syöpäyhdistyksen viestintää (ulkoinen ja sisäinen viestintä, verkkosivut sekä sosiaalinen media)
  • Vastata erilaisten tapahtumien ja kampanjoiden toteutuksesta yhteistyössä vapaaehtoisten kanssa
  • Olla mukana uuden rekisterin käyttöönotossa
  • Olla mukana uusissa hankevalmisteluissa

Tehtävä vaatii vahvaa osaamista vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä ja verkostotyöskentelystä sekä hyvää viestintäosaamista. Kokemus tapahtumien suunnittelusta ja toteuttamisesta on tehtävässä eduksi. Odotamme hakijoilta soveltuvaa, vähintään AMK-tasoista koulutusta. Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen tarvitaan myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja järjestelmällistä toimintaotetta. Syöpäyhdistyksen toimisto sijaitsee Kuopiossa, mutta koordinaattorin työskentelyalue on koko Pohjois-Savon maakunta. Hakijalla on oltava käytössään auto ja hänen on oltava valmis matkustamaan.

Työsopimus tehdään ensin vuoden 2018 loppuun, mutta tehtävä jatkuu mahdollisesti sen jälkeenkin. Työaika on 37,5 h/viikko ja valitun henkilön toivotaan aloittavan viimeistään 1.5.

Lähetä hakemuksesi, jossa on palkkatoivomuksesi, ja CV viimeistään 20.3.2018 klo 9.00 mennessä osoitteeseen pirjo.airaksinen@pohjois-savonsyopayhdistys.fi. Haastattelut pyritään järjestämään 2.4. alkavalla viikolla. Lisätietoja antaa Pirjo Airaksinen puh. 050 561 8511 torstaina 8.3 ja maanantaina 12.3. klo 10 – 12.