Kurssit syöpää sairastaneille

Haluamme Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksessä tukea syöpään sairastuneiden kokonaisvaltaista hyvinvointia. Järjestämme erilaisia kursseja syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen.

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys järjestää vuosittain kursseja syövän sairastaneille.

STEA:n kurssit syksy 2021

Syksyn kurssit on pidetty. Vuoden 2022 kurssit ilmoitamme vuoden vaihteessa.

Tämä on hyvä tietää STEA:n kursseista:

• Kursseille valitaan ensisijaisesti henkilöitä, jotka eivät ole aiemmin kursseilla olleet ja joilla on oman kuvauksen suhteen selkeä kuntoutumisen tarve ja motivaatio
  • Kurssit toteutetaan STEA:n ja Syöpäjärjestöjen kanssa yhteistyössä ja ovat kurssilaisille maksuttomia
  • Matkoihin voi hakea Kelalta korvausta, jos on lääkärin B-lausunto

Hakemukset toimitetaan yhdistyksen toimistoon:
Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry
Kuninkaankatu 23b
70100 Kuopio

Hakemuslomake kurssille_yksilö_pari_perhe_2021 (tulostettava)

Lomakkeen saat myös yhdistyksen toimistosta tai sairaalan sosiaalityöntekijältä. Kurssille voit hakea myös sähköisesti. Linkki sähköiseen hakemukseen löytyy kurssin tiedoista.

Muut kurssit

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys järjestää STEA:n kurssien lisäksi myös muita kursseja.
Tällä hetkellä ei tulevia kursseja vuodelle 2021

Kurssien tietosuojaseloste

Lue lisää henkilötietojesi käsittelystä kurssien yhteydessä

Voit hakea myös muille Syöpäjärjestöjen ja Kelan järjestämille kursseille. Kursseja järjestetään eri puolilla Suomea.

Löydät kaikki kuntoutuskurssit Kaikki syövästä -sivustolta