Kuntoutuskurssit syöpää sairastaneille

Me Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksessä haluamme tukea syöpään sairastuneiden kuntoutumista. Järjestämme STEA:n tukemana sopeutumisvalmennuskursseja, jotka tukevat potilaan kuntoutumista.

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys järjestää vuosittain sopeutumisvalmennuskursseja syövän sairastaneille.

Vuonna 2019 toteutettavat kurssimme

Luovasti kuntoon kuvataidepaja 19.3. – 14.5.2019

Kuka minä olen? – Nuorena aikuisena syöpään sairastuneiden kurssi 30.8. – 1.9.2019, jatkotapaamiset verkossa

Naisenergiaa – gynekologisen syövän sairastaneiden yksilökurssi 23. – 27.9.2019

Suolistosyöpäpotilaiden yksilökurssi 18. – 22.11.2019

Klikkaamalla kurssin nimeä, avautuu uusi sivu, jossa pääset tarkastelemaan kurssin sisältöä.

Tämä on hyvä tietää:

• Kursseille valitaan ensisijaisesti henkilöitä, jotka eivät ole aiemmin kursseilla olleet ja joilla on oman kuvauksen suhteen selkeä kuntoutumisen tarve ja motivaatio
  • Kurssit toteutetaan STEAn ja Syöpäjärjestöjen kanssa yhteistyössä ja ovat kurssilaisille maksuttomia
  • Matkoihin voi hakea Kelalta korvausta, jos on lääkärin B-lausunto

Hakemukset toimitetaan yhdistyksen toimistoon:
Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry
Kuninkaankatu 23b
70100 Kuopio

Hakemuslomake sopeutumisvalmennuskurssille (tulostettava)

Lomakkeen saat myös yhdistyksen toimistosta tai sairaalan sosiaalityöntekijältä.

Sopeutumisvalmennuksen tietosuojaseloste

Lue lisää henkilötietojesi käsittelystä sopeutumisvalmennuskurssien yhteydessä

Tutustu tarkemmin sopeutumisvalmennukseen Kaikki syövästä -sivustolla

Muut Syöpäjärjestöjen kuntoutuskurssit

Voit hakea myös muille Syöpäjärjestöjen ja Kelan järjestämille sopeutumisvalmennuskursseille. Kursseja järjestetään eri puolilla Suomea.

Löydät kaikki kuntoutuskurssit Kaikki syövästä -sivustolta