Kuntoutuskurssit syöpää sairastaneille

Me Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksessä haluamme tukea syöpään sairastuneiden kuntoutumista. Järjestämme STEA:n tukemana sopeutumisvalmennuskursseja, jotka tukevat potilaan kuntoutumista.

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys järjestää vuosittain useita sopeutumisvalmennuskursseja syövän sairastaneille.

Syksyllä 2018 toteutettavat kurssimme

Naisenergiaa! Gynekologisen syövän sairastaneiden yksilökurssi 17.-21.9.2018 Kunnonpaikka, Vuorela. Haku 20.8.2018 mennessä.

Suolistosyöpää sairastavien yksilökurssi 19.-23.11.2018 Kunnonpaikka, Vuorela. Haku 19.10.2018 mennessä. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Colores – Suomen Suolistosyöpäyhdistys ry:n kanssa.

Lisätietoa sh Virpi Nissinen 040 733 4737, virpi.nissinen@pohjois-savonsyopayhdistys.fi

Tämä on hyvä tietää:

• Kursseille valitaan ensisijaisesti henkilöitä, jotka eivät ole aiemmin kursseilla olleet ja joilla on oman kuvauksen suhteen selkeä kuntoutumisen tarve ja motivaatio
  • Kurssit toteutetaan STEAn ja Syöpäjärjestöjen kanssa yhteistyössä ja ovat kurssilaisille maksuttomia
  • Matkoihin voi hakea Kelalta korvausta, jos on lääkärin B-lausunto

Hakemukset toimitetaan yhdistyksen toimistoon:
Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry
Kuninkaankatu 23b
70100 Kuopio

Kurssihakemus (tulostettava)

Verkkohakemuslomake kurssille

Lomakkeen saat myös yhdistyksen toimistosta tai sairaalan sosiaalityöntekijältä.

Tutustu tarkemmin sopeutumisvalmennukseen Kaikki syövästä -sivustolla

Muut Syöpäjärjestöjen kuntoutuskurssit

Voit hakea myös muille Syöpäjärjestöjen ja Kelan järjestämille sopeutumisvalmennuskursseille. Kursseja järjestetään eri puolilla Suomea.

Löydät kaikki kuntoutuskurssit Kaikki syövästä -sivustolta