Keho voimavarana – tanssi ja liikepainotteinen avokurssi 2021

Kurssi on tarkoitettu syöpään sairastuneille ja siitä toipuville, jotka haluavat kokeilla musiikin keinoin liikkumista omaa kehoa kuunnellen. Kurssille voit osallistua myös syöpähoitojesi aikana, jos koet jaksavasi. Kurssille osallistuminen ei vaadi tanssiosaamista, tulet vain sellaisena kuin olet.

Milloin?

27.8. klo 17-20
28.8. klo 10-16
4.9. klo 10-16

Missä?

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys, Kuninkaankatu 23 B, 70100 Kuopio

Mitä?

Luovaa, toiminnallista, hyvinvointia tukevaa liikettä tanssi-liikementelmiä käyttäen. Oman liikkeen ja liikekielen tutkimista ja tietoiseksi tulemista. Miten keho toimii, mitä se kokee ja tuntee, mihin pystyy. Hyvien kokemusten löytämistä, positiivisia kokemuksia ja niiden kautta omien voimavarojen oivaltamista ja löytämistä. Tavoitteena lisätä myönteistä kehotietoisuutta ja löytää konkreettisia keinoja, millä voi säädellä omaa olotilaa, saada keinoja arkeen.

Ohjaajat;

Tanssi-, liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja Tarja Ärväs ja neuvontahoitaja Virpi Nissinen, Pohjois-Savon Syöpäyhdistys

Hakuohjeet:

Hae kurssille 13.8.2021 mennessä. Voit hakea kurssille täyttämällä hakulomakkeen verkossa, osoitteessa:

tai tulostamalla ja täyttämällä paperinen hakulomake:

Hakemuslomake kurssille_yksilö_pari_perhe_2021lomake kurssille (tulostettava)

Paperinen hakulomake postitetaan osoitteeseen:

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry
Kuninkaankatu 23b 70100 Kuopio

Osallistujien määrä ja valinta;

Kurssille valitaan 8 osallistujaa hakemuksen ja/tai haastattelun perusteella.

Osallistuminen kurssille on maksutonta.

Lisätietoa;

Virpi Nissinen 040 733 4737 tai virpi.nissinen(at)pohjois-savonsyopayhdistys.fi