Suolistosyöpäpotilaiden sopeutumisvalmennuskurssi yksilökurssi

18.-22.11.2019, 5 vrk

Paikka:

Kunnonpaikka

Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela (Siilinjärvi)

Kohderyhmän kuvaus

Kurssi on tarkoitettu suolistosyöpään sairastuille. Kurssia suositellaan henkilölle, jonka hoidot ovat jo päättyneet tai päättymässä. Kurssille osallistutaan yksin.

Kurssin kuvaus

Kurssilta saat perustietoa suolistosyövästä, sen hoidoista ja niiden myöhäisvaikutuksista. Kurssilla käsitellään ravinnon ja liikunnan merkityksestä toipumisessa ja suolistosyövän sairastamisen jälkeisessä elämässä. Lisäksi etsitään liikkumisen iloa sekä kokeillaan turvallisia liikuntamuotoja ohjatusti. Kurssilla vahvistetaan tunnetta omista vaikuttamismahdollisuuksista sekä etsitään voimavaroja ja keinoja oman hyvinvoinnin edistämiseksi. Saat myös vertaistukea muilta saman kokeneilta.

Kurssin toteutus ja käytettävät menetelmät

Kurssi toteutetaan ryhmämuotoisena. Kurssilla on aiheisiin liittyviä alustuksia sekä vertaistuellisia keskusteluja. Kurssilla tehdään toiminnallisia harjoituksia sekä liikutaan yhdessä.

Ohjaajat

Virpi Nissinen, sairaanhoitaja, Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry

Jenni Tamminen Colores- Suomen suolistosyöpäyhdistys

Hakuohjeet

Kurssille haetaan täyttämällä paperinen hakulomake. Hakemuslomake sopeutumisvalmennuskurssille (pdf)

Hakulomake postitetaan osoitteeseen:

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry

Kuninkaankatu 23b 70100 Kuopio

Hakuaika kurssille päättyy 18.10.2019.

Osallistujien määrä ja valinta

Kurssille valitaan 10 osallistujaa hakemuksen perusteella.

Osallistuminen kurssille on maksutonta.

Lisätietoa

Virpi Nissinen 040 733 4737 tai virpi.nissinen@pohjois-savonsyopayhdistys.fi  tai

info@colores.fi,  0104222540