Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoistemme avulla pystymme auttamaan syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksessä on tarjolla monenlaisia vapaaehtoistyön vaihtoehtoja. Tule sinäkin vapaaehtoiseksi – apusi on meille ja sairastuneille korvaamatonta!

Keräykset

Yhdistyksen toiminta rakentuu suurilta osin vapaaehtoisten toimijoiden työlle, ja toiminnan talous perustuu kansalaisten vapaaehtoiseen tukeen. Lahjoituksiasi tarvitaan.

Lahjoita

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys tekee työtä syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä tukemiseksi, syöpätautien ennaltaehkäisemiseksi ja syöpätutkimuksen edistämiseksi. Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla. Kaikki apu on arvokasta!

Tukihenkilöksi

Tukihenkilöt auttavat sairastunutta ja hänen läheisiään löytämään voimia ja keinoja elää sairauden kanssa. Ryhdy sinäkin vapaaehtoiseksi tukihenkilöksi – työsi on meille korvaamattoman tärkeää!

Kirpputori

Syöpäyhdistyksen siisti ja valikoimiltaan monipuolinen kirppari löytyy toimiston alakerran tiloista. Tervetuloa edullisille ostoksille ja tekemään löytöjä!