Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoistemme avulla pystymme auttamaan syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksessä on tarjolla monenlaisia vapaaehtoistyön vaihtoehtoja. Tule sinäkin vapaaehtoiseksi – apusi on meille ja sairastuneille korvaamatonta!

Vapaaehtoisemme tekevät arvokasta työtä alueen syöpäpotilaiden ja yhdistyksen hyväksi erilaisissa tehtävissä. Vapaaehtoiset voivat esimerkiksi toimia tukihenkilöinä sairastuneille ja heidän läheisilleen.

Lue lisää tukihenkilötoiminnasta

Osallistuminen osastotoimintaan on luonteva tapa tehdä vapaaehtoistyötä. Osastot järjestävät esimerkiksi erilaisia tapahtumia ja kerhoja, joissa voi toimia vapaaehtoisena. Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen parikymmentä paikallisosastoa pyörivät vapaaehtoisten voimin. Tule mukaan!

Paikallisosastot

Naistoimikunta Ilonat

Naistoimikunnan tarkoituksena on levittää tietoa yhdistyksen työstä ja koota varoja yhdistyksen toimintaan. Toimikunta on järjestänyt mm. muotinäytöksiä ja hyväntekeväisyystansseja.

Toimikuntaan toivotaan uusia jäseniä. Haluatko sinä tulla mukaan?

Tule sellaisena kuin olet ─  tärkeintä on iloinen mieli, reipas ja kekseliäs ote elämään sekä halu auttaa.

Kirpparin väki

Kirpparin väki vastaa yhdistyksen kirpputorin toiminnasta. Kirpputori on paljon muutakin kuin valtava tavarataivas. Se tarjoaa kirpparin väelle arjen henkireiän, paikan tavata tuttuja ja mahdollisuuden tehdä vapaaehtoistyötä tärkeän asian puolesta.

Jos pidät vanhoista esineistä ja olet innostunut lajittelemaan, hinnoittelemaan ja järjestämään hyllyjä, tervetuloa mukaan. Yhdistyksen kirppari eli täyden palvelun tavaratalo odottaa sinua, ota yhteyttä!

Haluatko vapaaehtoiseksi?

Yhdistyksessä on tarvetta monenlaiselle osaamiselle. Voit osallistua juuri sen verran kuin haluat. Sivun alaosasta näet esimerkkejä millaista vapaaehtoistoiminta voi olla.

Kiitos, että haluat tulla Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen vapaaehtoisten joukkoon. Täytä oheinen lomake ja kerro meille hieman taustastasi ja siitä, minkälaisesta vapaaehtoistyöstä olisit kiinnostunut.

Voit ottaa suoraan myös yhteyttä yhdistyksen vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin Minttu Ahoon.

Vapaaehtoistoiminnan tietosuojaseloste

Lue lisää henkilötietojen käsittelystä vapaaehtoistoiminnassa

Tule vapaaehtoiseksi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen annat luvan tietojesi tallentamiseen yhdistyksen vapaaehtoistoiminnan rekisteriin. Kaikkia antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

 

Lisätietoja vapaaehtoisuudesta saat myös toimistostamme

Vapaaehtoistoiminta tuo iloa!

Vapaaehtoisten järjestämä Fuck Cancer -tapahtuma Matkuksessa 28.4.18

Kuopion osaston vapaaehtoiset järjestivät perinteisen äitienpäivä-juhlan toukokuussa 2018

Osaatko ottaa hyviä valokuvia? Vapaaehtoisena voit osallistua myös yhdistyksen viestintään! Kuva: Annukka Miettinen

Opiskelijat tekivät vapaaehtoistyönä yli 100 Fuck Cancer -ranneketta myytäväksi