Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoistemme avulla pystymme auttamaan syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksessä on tarjolla monenlaisia vapaaehtoistyön vaihtoehtoja. Tule sinäkin vapaaehtoiseksi – apusi on meille ja sairastuneille korvaamatonta!

Vapaaehtoisemme tekevät arvokasta työtä alueen syöpäpotilaiden ja yhdistyksen hyväksi erilaisissa tehtävissä. Vapaaehtoiset voivat esimerkiksi toimia tukihenkilöinä sairastuneille ja heidän läheisilleen.

Lue lisää tukihenkilötoiminnasta

Osallistuminen osastotoimintaan on luonteva tapa tehdä vapaaehtoistyötä. Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen parikymmentä paikallisosastoa pyörivät vapaaehtoisten voimin. Tule mukaan!

Paikallisosastot

Naistoimikunta Ilonat

Naistoimikunnan tarkoituksena on levittää tietoa yhdistyksen työstä ja koota varoja yhdistyksen toimintaan. Toimikunta on järjestänyt mm. muotinäytöksiä ja hyväntekeväisyystansseja.

Toimikuntaan toivotaan uusia jäseniä. Haluatko sinä tulla mukaan?

Tule sellaisena kuin olet ─  tärkeintä on iloinen mieli, reipas ja kekseliäs ote elämään sekä halu auttaa.

Kysy lisää toiminnanjohtaja Pirjo Airaksiselta

Kirpparin väki

Kirpparin väki vastaa yhdistyksen kirpputorin toiminnasta. Kirpputori on paljon muutakin kuin valtava tavarataivas. Se tarjoaa kirpparin väelle arjen henkireiän, paikan tavata tuttuja ja mahdollisuuden tehdä vapaaehtoistyötä tärkeän asian puolesta.

Jos pidät vanhoista esineistä ja olet innostunut lajittelemaan, hinnoittelemaan ja järjestämään hyllyjä, tervetuloa mukaan. Yhdistyksen kirppari eli täyden palvelun tavaratalo odottaa sinua, ota yhteyttä!

Kysy lisää kirpparin toiminnasta yhdistyksen toimistolta

Haluatko vapaaehtoiseksi?

Yhdistyksessä on tarvetta monenlaiselle osaamiselle. Voit osallistua juuri sen verran kuin haluat.

Kiitos, että haluat tulla Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen vapaaehtoisten joukkoon. Täytä oheinen lomake ja kerro meille hieman taustastasi ja siitä, minkälaisesta vapaaehtoistyöstä olisit kiinnostunut.

Tule vapaaehtoiseksi

• Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisätietoja vapaaehtoisuudesta saat myös toimistostamme