Tule vapaaehtoiseksi!

Pohjois-Savon Syöpäyhdistykseen haetaan nyt vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin. Lukaise alta, minkälaisia tehtäviä meillä on sinulle tarjota ja ilmoittaudu mukaan!

Vapaaehtoistehtävään voit ilmoittautua klikkaamalla auki vapaaehtoistehtävän ja täyttämällä sivulla olevan lomakkeen. Kirjoita lomakkeeseen, mikä vapaaehtoistehtävä tai -tehtävät sinua erityisesti kiinnostaa. Jos listasta ei löydy juuri sinulle sopivaa tehtävää, ota silti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, mitä voisit tehdä!

Uusille vapaaehtoisille järjestetään vapaaehtoistoiminnan infotilaisuus tiistaina 26.2.2019 klo 17-19 yhdistyksen toimistolla, Kuninkaankatu 23B, 70100 Kuopio. Illan aiheena mm. Syöpäyhdistyksen toiminnan esittely ja vapaaehtoistoiminta Syöpäyhdistyksessä.

Vertaistukihenkilöiden koulutus 21.-23.3. Vertaistukihenkilökoulutus

Avoinna olevat vapaaehtoistehtävät

Somelähettiläs

Pop up -vapaaehtoinen