Kuopus

Kuopus on syöpään sairastuneiden lasten kerho, joka toimii osana Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry:tä.

Älä jää yksin lapsesi sairastuttua! Kuopuksessa toimii ihmisiä, jotka ovat kokeneet saman kuin sinäkin.

Kuopus

• järjestää jäsenilleen erilaisia tapahtumia ja keskustelutilaisuuksia
  • tuo syöpään sairastuneiden lasten perheitä yhteen järjestämällä muun muassa virkistystoimintaa
  • edistää kodin ja sairaalan välistä yhteistyötä
  • toimii yhteistyössä Kuopion yliopistollisen sairaalan, Suomen syöpäsairaiden lasten ja nuorten yhdistys Sylvan ja Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen kanssa

Miten liittyä jäseneksi?

Kuopuksen jäseneksi voivat liittyä syöpään sairastuneen vanhemmat tai muu läheinen. Kuopuksella ei ole jäsenmaksua.

Jäseneksi pääsee joko ilmoittautumalla osaston yhteyshenkilölle tai soittamalla Kuopuksen rahastonhoitaja Pirjo Airaksiselle tai puheenjohtaja Margit Losoille.

Yhteystietoja
Puheenjohtaja: Margit Losoi, 0400 572450, margit.losoi@pp1.inet.fi