Kuopus

Kuopus on syöpään sairastuneiden lasten kerho, joka toimii osana Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry:tä.

Älä jää yksin lapsesi sairastuttua! Kuopuksessa toimii ihmisiä, jotka ovat kokeneet saman kuin sinäkin.

Kuopus

• järjestää erilaisia tapahtumia ja keskustelutilaisuuksia
  • tuo syöpään sairastuneiden lasten perheitä yhteen järjestämällä muun muassa virkistystoimintaa
  • edistää kodin ja sairaalan välistä yhteistyötä
  • toimii yhteistyössä Kuopion yliopistollisen sairaalan, Suomen syöpäsairaiden lasten ja nuorten yhdistys Sylvan ja Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen kanssa

Miten liittyä jäseneksi?

Kuopukseen voivat tulla mukaan syöpään sairastuneen vanhemmat tai muu läheinen. Kuopuksella ei ole jäsenmaksua.

Mukaan pääsee joko ilmoittautumalla osaston yhteyshenkilölle tai Kuopus-kerhon yhteyshenkilö Minttu Aholle.

Yhteystiedot
Minttu Aho, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, 044 230 8741, minttu.aho@pohjois-savonsyopayhdistys.fi

Sylva