Leppävirran paikallisosasto

Leppävirran paikallisosasto tarjoaa vertaistukea ja virkistystä syöpään sairastuneille sekä heidän läheisilleen.

Tapahtumia ja virkistystoimintaa

• 25.1. Retki Varkauden elokuvateatteriin katsomaan Hamsterit -elokuvaa. Lähtö klo 12.45 torilta linja-autolla. Ilmoittautuminen Teuvolle 22.1. mennessä, puh. 040 173 3841. Jäsenille 10 €, ei jäsenille 15 €.
  • Paikallisosaston kerho tarjoaa syöpään sairastuneille vertaistukea, mukavaa yhteistoimintaa, jonka lomassa voi keskustella sekä virkistystä. Kerho kokoontuu kuukauden toinen maanantai klo 14 Leppärenkaan tiloissa. Maaliskuussa kerhossa vieraana vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Minttu Aho.

Osaston tapahtumista ja toiminnasta saa lisätietoa johtokunnalta.

Vertaistukiryhmä

Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen vertaistukiryhmä ”Vertaisista voimaa!”syöpään sairastuneille miehille ja naisille 27.1. ja 3.3. klo 11-12.30 Leppärenkaan tiloissa (Suomalanpurontie 18). Ilmoittautumiset Leena Kangasmäelle puh. 044 292 0598. Ohjaajana sairaanhoitaja Leena Rosenberg.

Jäsenedut

Paikallinen jäsenetu:
Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen jäsenkortilla Leppävirran apteekista 10 % alennus yleisistä kauppatavaroista. Yleisiä kauppatavaroita ovat esim. perusvoiteet, sidetarvikkeet, kosmetiikka, useimmat vitamiinit ja muut ravintolisät.

Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen jäsenet ovat oikeutettuja alueellisiin ja valtakunnallisiin etuuksiin: https://www.pohjois-savonsyopayhdistys.fi/jasenyys/jasenedut/.

Johtokunta

Leena Kangasmäki