Sonkajärven paikallisosasto

Sonkajärven paikallisosaston tarkoituksena on sonkajärveläisten syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä, sekä syöpätyöstä kiinnostuneiden henkilöiden yhteistyön kehittäminen.

Muutokset paikallisosaston tulevaan toimintaan ovat mahdollisia, koronan aiheuttamien rajoitusten puitteissa.

Ennen osallistumista kasvokkain tapahtuvaan toimintaan, lue Syöpäjärjestöjen ohjeet:

Paikallisosaston tapahtumista ja toiminnasta ilmoitetaan paikallislehti Miilussa sekä ilmoituksilla ilmoitustauluilla. Sonkajärven paikallisosaston johtokunta antaa mielellään tietoa osaston toiminnasta.

Paikallisosastolla on myös oma ryhmä Facebookissa, johon voit pyytää pääsyä tässä osoitteessa:

Toimintaan kuuluu valistus- ja terveyskasvatustyö, jäsenhankinta sekä kuntoutukseen ohjaus yhteistyössä Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen kanssa. Varoja toimintaan hankitaan myyjäisillä ja arpajaisilla sekä omien adressien myynnillä. Osasto ottaa myös vastaan mahdollisia lahjoituksia.

Ajankohtaista

Paikallisosasto järjestää yhteistyössä muiden paikallisten yhdistysten (Eläkeliitto, Eläkeläiset, Sydänyhdistys, Invalidit) kanssa erilaisia tapahtumia, luento- ja asiantuntijatilaisuuksia, virkistystoimintaa.

Roosa nauha -tapahtuma lauantaina 16.10.21 klo 13

Syyskokous keskiviikkona 17.11.21 klo 13

20-(21) -vuotisjuhla lauantaina 11.12.21 klo 13

Kaikki tapahtumat Ravintola Hollivotissa.

Virkistystä

• Maanantaisin musiikkiliikuntaa (Voimaa vanhuuteen -hanke) klo 13.30 Ravintola Hollivootissa.  Osallistumismaksu 5,00€ (vapaaehtoinen) kattaa liikunnan, kahvit ja osallistumisen arpajaisiin.
  • Sunnuntaisin klo 12.30 alkaen Sonkajärven Urheiluhallilla pelaamme bocciaa, ratakurlingia, mölkkyä sekä heitämme tonkkumia.  Pelailu on maksutonta.

Syöpäpotilaan virkistysraha

Sonkajärven paikallisosasto tukee uusia syöpäpotilaita 100 €:n virkistysrahalla. Avustusta voi hakea vuoden kuluessa sairastumisesta. Hakijan on oltava Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen jäsen. Lisätietoa osaston puheenjohtajalta.

Hakemuslomake:

Virkistysrahahakemus (word)