Sonkajärven paikallisosasto

Sonkajärven paikallisosaston tarkoituksena on sonkajärveläisten syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä, sekä syöpätyöstä kiinnostuneiden henkilöiden yhteistyön kehittäminen.

Paikallisosaston tapahtumista ja toiminnasta ilmoitetaan paikallislehti Miilussa sekä ilmoituksilla ilmoitustauluilla. Sonkajärven paikallisosaston johtokunta antaa mielellään tietoa osaston toiminnasta.

Toimintaan kuuluu valistus- ja terveyskasvatustyö, jäsenhankinta sekä kuntoutukseen ohjaus yhteistyössä Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen kanssa.Varoja toimintaan hankitaan myyjäisillä ja arpajaisilla sekä omien adressien myynnillä. Osasto ottaa myös vastaan mahdollisia lahjoituksia.

Sonkajärven paikallisosaston kevätkokous pidetään Ravintola Hollivootissa to 21.3.2019 alkaen klo 12.00 lounaalla.  Lounaan teemana ”syödään yhdessä”, hinta 7,50€/hlö.  Lounaan jälkeen kokous klo 13.00.

Paikallisosasto järjestää yhteistyössä muiden paikallisten yhdistysten (Eläkeliitto, Eläkeläiset, Sydänyhdistys, Invalidit) kanssa erilaisia tapahtumia.

• Sunnuntaisin klo 12.30 alkaen Sonkajärven Urheiluhallilla pelaamme bocciaa, ratakurlingia, mölkkyä sekä heitämme tonkkumia.  Pelailu on maksutonta.
  • Maanantaisin musiikkiliikuntaa klo 15.00 – 16.00 Ravintola Hollivootissa.  Osallistumismaksu 5,00€ (vapaaehtoinen) kattaa liikunnan, kahvit ja osallistumisen arpajaisiin.
  • Torstaisin omakustanteinen lounasruokailu teemalla ”syödään yhdessä” Ravintola Hollivootissa n. klo 12.00.

Johtokunta

Maija Vainikainen