Sonkajärven paikallisosasto

Sonkajärven paikallisosaston tarkoituksena on sonkajärveläisten syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä, sekä syöpätyöstä kiinnostuneiden henkilöiden yhteistyön kehittäminen.

Muutokset paikallisosaston tulevaan toimintaan ovat mahdollisia, koronan aiheuttamien rajoitusten puitteissa.

Ennen osallistumista kasvokkain tapahtuvaan toimintaan, lue Syöpäjärjestöjen ohjeet:

Paikallisosaston tapahtumista ja toiminnasta ilmoitetaan paikallislehti Miilussa sekä ilmoituksilla ilmoitustauluilla. Sonkajärven paikallisosaston johtokunta antaa mielellään tietoa osaston toiminnasta.

Paikallisosastolla on myös oma ryhmä Facebookissa, johon voit pyytää pääsyä tässä osoitteessa:

Toimintaan kuuluu valistus- ja terveyskasvatustyö, jäsenhankinta sekä kuntoutukseen ohjaus yhteistyössä Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen kanssa.Varoja toimintaan hankitaan myyjäisillä ja arpajaisilla sekä omien adressien myynnillä. Osasto ottaa myös vastaan mahdollisia lahjoituksia.

TAPAHTUMIA

Paikallisosasto järjestää yhteistyössä muiden paikallisten yhdistysten (Eläkeliitto, Eläkeläiset, Sydänyhdistys, Invalidit) kanssa erilaisia tapahtumia, luento- ja asiantuntijatilaisuuksia, virkistystoimintaa.

TULOSSA:

• 24.3. klo 13.00 paikallisosaston kevätkokous Ravintola Hollivootissa. Kahvitarjoilu ja arpajaiset

Paikallisosaston perustamisesta tulee keväällä 21 vuotta ja koska 20-vuotisjuhlat jäivät järjestämättä, juhlat tullaan järjestämään keväällä 2021.

Viikottaisia tapahtumia:

• Maanantaisin musiikkiliikuntaa (Voimaa vanhuuteen -hanke) klo 13.30 Ravintola Hollivootissa.  Osallistumismaksu 5,00€ (vapaaehtoinen) kattaa liikunnan, kahvit ja osallistumisen arpajaisiin.
  • Sunnuntaisin klo 12.30 alkaen Sonkajärven Urheiluhallilla pelaamme bocciaa, ratakurlingia, mölkkyä sekä heitämme tonkkumia.  Pelailu on maksutonta.

Syöpäpotilaan virkistysraha

Sonkajärven paikallisosasto tukee uusia syöpäpotilaita 100 €:n virkistysrahalla. Avustusta voi hakea vuoden kuluessa sairastumisesta. Hakijan on oltava Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen jäsen. Lisätietoa osaston puheenjohtajalta.

Hakemuslomake:

Virkistysrahahakemus (word)