Suonenjoen paikallisosasto

Paikallisosasto järjestää vertaistukea ja virkistystä syöpään sairastuneille sekä läheisille.

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys vuonna 1959 perustettu terveysjärjestö, jonka tarkoituksena on ehkäistä syöpää sekä tukea syöpäpotilaita ja heidän läheisiään sairauden eri vaiheissa. Olemme Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenjärjestö ja osa Syöpäjärjestöjä. Yhdistyksen toimisto sijaitsee Kuopiossa ja yhdistyksellä on 20 paikallisosastoa, jotka järjestävät tapahtumia eri puolilla Pohjois-Savoa.

Muutokset paikallisosaston tulevaan toimintaan ovat mahdollisia, koronan aiheuttamien rajoitusten puitteissa.

Ennen osallistumista kasvokkain tapahtuvaan toimintaan, lue Syöpäjärjestöjen ohjeet:

Kerho:

Suonenjoen paikallisosasto järjestää kerhotapaamisia kerran kuussa. Kerhoissa on mukavaa yhteistoimintaa, keskustelua, ulkoilua sekä virkistystä. Kerho kokoontuu Demarituvalla (Sammonkatu 6, 77600 Suonenjoki) ellei toisin mainita klo 14-16.

Tapahtumia ja virkistystoimintaa:

Johtokunta antaa mielellään lisätietoa osaston tapahtumista ja toiminnasta.

Johtokunta

Veijo Koljonen