Voimavaroja luonnosta ja taiteesta viikonloppukurssi 2021

Tule värikkäälle viikonloppukurssille kokoontumaan yhteen –turvallisesti- vertaistesi kanssa. Kurssi on tarkoitettu syöpään sairastuneilla ja sairaudesta toipuville, jotka haluavat löytää voimavaroja sairastumiseen liittyvien ajatusten ja kokemusten kanssa selviämiseksi. Kurssille voit osallistua myös syöpähoitojesi aikana, jos koet jaksavasi. Jokainen on luova omalla tyylillään, ja kaikki tyylit ovat yhtä hyviä!

Milloin?

21.5. klo 17-20
22.5. klo 10-17
29.5. klo 10-17

Kurssin aikana herätellään luovuutta rennosti sekä houkutellaan voimavaroja esiin piirtäen ja maalaten matalalla kynnyksellä. Liikutaan rauhallisesti kävellen lähiympäristössä ja herätellään aisteja tarkastelemaan kaupunkiluonnon pieniä ihmeitä. Oma kyky ja jaksamisen taso riittää, juuri sellaisena kuin se on.

Kurssilla työskennellään sisällä ja ulkona, sään mukaan. Aiempaa kokemusta taiteen tekemisestä ei tarvita.

Ohjaajat;

Johanna Rossi, yhteisötaiteilija ja Virpi Nissinen, neuvontahoitaja Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry

Hakuohjeet;

Kurssille haetaan täyttämällä hakulomake verkossa:

tai täyttämällä paperinen hakulomake, joka postitetaan tai toimitetaan osoitteeseen:

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry
Kuninkaankatu 23b 70100 Kuopio

Hakuaika kurssille päättyy 7.5.2021

Osallistujien määrä ja valinta

Kurssille valitaan 8 osallistujaa hakemuksen ja/tai haastattelun perusteella.

Osallistuminen kurssille on maksutonta.

Virpi Nissinen 040 733 4737 tai virpi.nissinen(at)pohjois-savonsyopayhdistys.fi