Jäsenedut

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys tukee sairastuneita ja heidän läheisiään sairauden eri vaiheissa. Yhdistykseen voi liittyä henkilö-, kannatus- tai kuntajäseneksi.

Jäsenedut

Jäsenenä saat

• Syöpä-Cancer-lehden, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti tarjoaa luotettavaa ja kiinnostavaa tietoa syövästä ja koskettavia tarinoita sairastuneista.
  • 3 €:n virkistysrahan/vrk syöpähoidon ajalta, enintään 20 vrk/hlö/vuosi
    • Virkistysrahaa haetaan lomakkeella, jonka saa pyydettäessä sairaalasta siltä osastolta, jossa hoito on tapahtunut. Lomakkeen voit tulostaa myös tästä linkistä: Virkistysrahahakemus 2022 (pdf)
    • Korvausta tulee hakea kuuden kuukauden kuluessa hoitotapahtumasta.
    • Jäsenyyden on oltava voimassa hoidon aikana. Oikeus virkistysrahaan syntyy välittömästi jäsenmaksun kirjauduttua yhdistyksen tilille.
  • Kuopion Yliopiston Apteekista 10 %:n alennus käsikauppatuotteista
  • Kylpylähotelli Kunnonpaikasta majoitusta ja hyvinvointipalveluja etuhintaan:
    • 15 % alennuksen majoituksen normaalista listahinnasta, johon kuuluu runsas buffetaamiainen,
      kylpylän sekä kuntosalien vapaa käyttö. (Tarjous ei ole voimassa erikoisajankohtina ja koskee vain uusia varauksia).
    • Jäsenhinta kylpylään on 10€ /kerta ja 95€ /10 kertaa, kuntosalille 6,50€ /kerta ja 57€ /10 kertaa tai kuntosalin ja kylpylän yhteiskäynti 15€/kerta.
    • Etujen saamiseksi on esitettävä voimassa oleva jäsenkortti ja varaustunnus ”P-S Syöpäyhdistys”. Tutustu lisää Kylpylähotelli Kunnonpaikan palveluihin.
  • HemmotteluPysäkki tarjoaa hierontaa alennettuun hintaan. Koulutettu hieroja Taina Röntynen palvelee Novapoliksella Kuopiossa.
    • Hinnasto (normihinta suluissa)
      • Hieronta 90min 48€ (51€)
      • Hieronta 60min 36€ (38€)
      • Hieronta 45min 28€ (30€)
      • Hieronta 30min 21€ (23€)
      • Kuumakivihieronta 56€ (60€)
    • Hierontapassilla joka seitsemännen hieronnan jälkeen puolen tunnin hieronta veloituksetta.
      Ajanvaraukset helposti netissä www.hemmottelupysakki.fi tai 044 244 6190
      Novapolis tila D2013, Microkatu 1, 70210 Kuopio
      Muista näyttää Syöpäyhdistyksen jäsenkortti.
  • Vessapassin, joka helpottaa tiettyjä sairauksia sairastavia pääsemään välittömästi vessaan. Hoitaja arvioi passin tarpeen. Lisätietoa vessapassin sivulta

Huom. Element Studion jäsenetu poistuu 06/2022, sillä studion kuntosalin toiminta päättyy.

Jäsenedut Vesannolla: https://www.pohjois-savonsyopayhdistys.fi/jasenedut-vesannolla/

Jäsenmaksun maksamalla olet tukemassa Pohjois-Savossa tehtävää syöpätyötä.

Kysy toimistostamme lisää jäsenasioista ja virkistysrahoista.

Tarjoamme

• Tietoa: Neuvontahoitajamme auttaa ja neuvoo sairastuneita ja heidän läheisiään sekä opastaa terveellisempään elämään.
  • Tukea: Tukihenkilömme ja potilaille suunnatut kurssit ja tapaamiset auttavat selviämään sairauden kanssa. Vertaistuen tarjoaminen ja vapaaehtoistyö ovat tärkeä osa yhdistyksen toimintaa.
  • Toimintaa: Järjestämme erilaisia kursseja ja ryhmiä syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Paikallisosastomme tarjoavat monipuolista liikunta- ja virkistystoimintaa.

Paikallisosastot