Tutkimusapurahat

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys jakaa apurahoja Itä-Suomen alueella tehtävään syöpätutkimukseen.

Savon Syöpärahaston apurahat

Savon Syöpärahasto tukee Itä-Suomen yliopiston ja Kuopion yliopistollisen sairaalan vastuualueella korkeatasoista tieteellistä syöpätautien tutkimustoimintaa. Apurahat jaetaan pääasiassa nuorille tutkijoille.

Jaetut tutkimusapurahat 2018

Jaetut tutkimusapurahat 2019

Jaetut tutkimusapurahat 2020

POHJOIS-SAVON SYÖPÄYHDISTYS RY:N yhteydessä toimivien syöväntutkimusrahastojen TUTKIMUSAPURAHAT ilmoitetaan haettavaksi ajalla 1.9. – 26.9.2021

Pääsääntöisesti väitöskirjaa valmisteleville tai väitelleille nuorille syöpätutkijoille. Varoja jaetaan yhtenä tai useampana apurahana yhteensä enintään 40.000 €.

Apurahahakemukset jätetään sähköisesti osoitteessa https://pohjoissavonsyopayhdistys.apurahat.net/

Lisätietoja saa sähköisestä järjestelmästä tai soittamalla numeroon 050- 561 8511 arkipäivisin klo 9 -15 välillä.

Kuopiossa 29.8.2021  Savon Syöpärahaston hoitokunta

Rahastoon kuuluvat seuraavat nimikkorahastot:

• Savon Syöpärahasto: syöpätautien tutkimuksen tukeminen
  • Anni ja Matti Roinisen rahasto: korva-, nenä- ja kurkkutautien tutkimuksen tukeminen
  • Alma Bissilan rahasto: syöpätutkimuksen ja syöväntorjuntatyön tukeminen joka kolmas vuosi, tukea jaetaan vuoronperään kumpaankin tarkoitukseen
  • Alpo Kataisen rahasto: syöpätautien tutkimuksen tukeminen joka kolmas vuosi
  • Annikki ja Viljo Salon rahasto: syöpätautien tutkimuksen tukeminen joka kolmas vuosi
  • Mauno Partasen rahasto: syöpätautien tutkimuksen tukeminen

Sirkku Heikkisen rahastosta jaettavat apurahat

Jaetut apurahat kevät 2021 ja 2022

Opiskelijat voivat hakea apurahaa Sirkku Heikkisen rahastosta ammattikorkeakoulututkintoon ja ylempään ammattikorkeakoulututkintoon liittyviin opintoihin sisältyvän opinnäytetyön tekemiseen. Apurahat myönnetään pääsääntöisesti ylemmän tutkinnon opinnäytetöihin.

Opinnäytetyön aiheen tulee liittyä syöpäsairauksien ennaltaehkäisyyn, hoitoon, kuntoutukseen tai hoitotyön kehittämiseen laajasti ajateltuna.

Hakijan tulee opiskella Pohjois-Savon alueella toimivassa ammattikorkeakoulussa.

Apurahoja voi hakea kahdesti vuodessa. Kevään apurahojen hakukierros on ajalla 21.3.–15.4.2022 ja seuraava hakukierros on ajalla 10.-31.10.2022.

Apurahan suuruus voi olla enimmillään 5.000 euroa.

Hakemus tehdään netissä osoitteessa https://pohjoissavonsyopayhdistys.apurahat.net/ .

Hakemukseen liitetään hyväksytty opinnäytetyön tai kehittämistyön suunnitelma. Apuraha voidaan myöntää kyseessä olevan opinnäytetyön ohjaajan suosituksen perusteella.​

Apurahalautakunta tekee päätöksen myönnettävistä kevään apurahoista huhtikuun loppuun mennessä.

Kevään apurahat julkaistaan maanantaina 9.5. ja tieto lähetetään kullekin hakijalle. Apurahat jaetaan tilaisuudessa, joka ilmoitetaan myöhemmin, mikäli se on mahdollista.

Lisätietoja antaa Heidi Kolehmainen, heidi.kolehmainen@pohjois-savonsyopayhdistys.fi, puh. 050 561 8511