Tutkimusapurahat

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys jakaa apurahoja Itä-Suomen alueella tehtävään syöpätutkimukseen.

Savon Syöpärahasto tukee Itä-Suomen yliopiston ja Kuopion yliopistollisen sairaalan vastuualueella korkeatasoista tieteellistä syöpätautien tutkimustoimintaa. Apurahat jaetaan pääasiassa nuorille tutkijoille.

Jaetut tutkimusapurahat 2018

Jaetut tutkimusapurahat 2019

POHJOIS-SAVON SYÖPÄYHDISTYS RY:N yhteydessä toimivien syöväntutkimusrahastojen TUTKIMUSAPURAHAT ilmoitetaan haettavaksi 24.8.-21.9.2020

Väitöskirjaa valmisteleville tai väitelleille nuorille syöpätutkijoilleVaroja jaetaan yhtenä tai useampana apurahana yhteensä enintään 40.000 € syöpätutkimukseen.

Apurahahakemukset jätetään sähköisesti osoitteessahttps://pohjoissavonsyopayhdistys.apurahat.net/

Apurahan saajan on vuoden kuluessa apurahan myöntämisestä toimitettava hoitokunnalle kirjallinen selvitys saamansa apurahan käytöstä. Lisätietoja saa sähköisestä järjestelmästä tai soittamalla numeroon 050- 561 8511 arkipäivisin klo 9 -16 välillä.

Rahastoon kuuluvat seuraavat nimikkorahastot:

• Savon Syöpärahasto: syöpätautien tutkimuksen tukeminen
  • Anni ja Matti Roinisen rahasto: korva-, nenä- ja kurkkutautien tutkimuksen tukeminen
  • Alma Bissilan rahasto: syöpätutkimuksen ja syöväntorjuntatyön tukeminen joka kolmas vuosi, tukea jaetaan vuoronperään kumpaankin tarkoitukseen
  • Alpo Kataisen rahasto: syöpätautien tutkimuksen tukeminen joka kolmas vuosi
  • Annikki ja Viljo Salon rahasto: syöpätautien tutkimuksen tukeminen joka kolmas vuosi
  • Mauno Partasen rahasto: syöpätautien tutkimuksen tukeminen

Lisätietoa: Pirjo Airaksinen p.050 5618511 arkisin klo 8-16 tai pirjo.airaksinen@pohjois-savonsyopayhdistys.fi