Luomitarkastukset

Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen neuvontahoitaja tekee ihomuutosten ja luomien tarkastuksia aikuisille.

Luomineuvonnan tavoitteena on vähentää ihmisten huolta ihomuutoksista sekä lisätä tietoisuutta

• luomien muutoksista
  • ultraviolettisäteilyn vaikutuksista ihoon
  • turvallisesta auringonotosta

Luomitarkastukset vastaanotolla

Henkilökohtaisessa tapaamisessa neuvontahoitajan kanssa tarkistetaan koko kehon iho ja luomet tai asiakasta huolestuttava tietty ihoalue. Asiakas ohjataan tarvittaessa lääkärin vastaanotolle ihomuutoksen tai luomen poistoon. Täydellinen varmuus ihomuutoksen tai luomen luonteesta saadaan vasta, kun se on poistettu ja tutkittu mikroskooppisesti.

HUOM! Työtehtäviemme muuttuessa luomipäivät Kuopiossa tulevat asteittain loppumaan vuoden 2021 loppuun mennessä. Tulevana syksynä 2020 voimme tarjota 4 luomipäivää asiakkaillemme.
Huolestuttavan ihomuutoksen tullessa olkaa yhteydessä omaan terveyskeskukseenne.
Syksyn aikoja voi tiedustella tiistaisin 11.8.2020 alkaen klo 10-12.

Varaa aika iho- ja luomitarkastukseen numerosta 017 288 1800.
Ajanvaraus on avoinna tiistaisin klo 10–12. Ajanvaraus on välttämätön.

Tarkastukset yhdistyksen toimistolla Kuninkaankatu 23B, 70100 Kuopio.

Luomitarkastusten tietosuojaseloste

Lue lisää luomien tarkkailusta Ilman syöpää -sivustolta