Tutkimusapurahat

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys jakaa apurahoja Itä-Suomen alueella tehtävään syöpätutkimukseen.

Tilanvuokraus

Vuokraamme tiloja kokous- ja juhlakäyttöön lähellä Kuopion keskustaa.

Yhteystiedot

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys on vahva ja osaava yhdistys, jonka tavoitteena on turvata kaikille hyvä elämä ilman syöpää ja syövästä huolimatta. Ota meihin yhteyttä, olet lämpimästi tervetullut poikkeamaan toimistollamme!

Avustukset syöpäpotilaille

Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen rahastot jakavat avustuksia eri elämäntilanteissa oleville syöpään sairastuneille.

Avustukset lapsisyöpäpotilaille

Juho-Pekka Salorannan muistorahasto avustaa syöpään sairastuneita lapsia ja heidän perheitään. Tarkoituksena on tukea perheiden taloutta sekä kuntoutus- ja virkistystoimintaa.

Virkistysraha

Virkistysraha on henkilökohtainen jäsenetu, jota maksetaan Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen potilasjäsenille. Virkistysrahaa maksetaan sairaalan tai poliklinikan hoitopäivien perusteella.

Toiminta

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys on vuonna 1959 perustettu kansanterveysjärjestö. Olemme Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenjärjestö ja osa Syöpäjärjestöjä.

Yhdistys toimii Pohjois-Savossa 16 kunnan alueella. Yhdistyksen toimisto sijaitsee Kuopiossa.

Saattohoitotyön kehittäminen

Syövästä huolimatta, inhimillinen ja arvokas elämä. Osa hyvää elämää on hyvä kuolema. Pohjois-Savon Syöpäyhdistys laajentaa tulevien vuosien aikana tukeaan saattohoidon kehittämiseen Pohjois-Savon alueella.

Hallitus

Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu puheenjohtaja ja kahdeksan jäsentä sekä yhdeksän varajäsentä. Hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten toimikausi on kolme vuotta.

Sijoitusvaliokunta

Yhdistyksemme sijoitusvaliokunta hoitaa rahastojemme sijoituksiin liittyviä asioita.

Toimikunnat

Yhdistyksessämme toimii myös sosiaalitoimikunta ja naistoimikunta, joilla molemmilla on tärkeä rooli yhdistyksemme toiminnassa.