Hyvinvoinnin olohuone

Hyvinvoinnin olohuone sijaitsee yhdistyksen alakerrassa Aarre kirpparin vieressä, Kuninkaankatu 23B.

Siskolan verkkokauppa

Tee hyvää – tue syöpätutkimusta ja syöpään sairastuneita. Vieraile Siskolan verkkokaupassa!

Toiminta

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys on vuonna 1959 perustettu terveysjärjestö. Olemme Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenjärjestö ja osa Syöpäjärjestöjä.

Sijoitusvaliokunta

Yhdistyksemme sijoitusvaliokunta hoitaa rahastojemme sijoituksiin liittyviä asioita.

Avustukset

Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen rahastot jakavat avustuksia eri elämäntilanteissa oleville syöpään sairastuneille.

Avustukset lapsisyöpäpotilaille

Juho-Pekka Salorannan muistorahasto avustaa syöpään sairastuneita lapsia ja heidän perheitään. Tarkoituksena on tukea perheiden taloutta sekä kuntoutus- ja virkistystoimintaa.

Virkistysraha

Virkistysraha on henkilökohtainen jäsenetu, jota maksetaan Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen potilasjäsenille. Virkistysrahaa maksetaan sairaalan tai poliklinikan hoitopäivien perusteella.

Tutkimusapurahat

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys jakaa apurahoja Itä-Suomen alueella tehtävään syöpätutkimukseen.

Aarre Kirppari

Käytäthän tiloissamme kasvomaskia ja huolehdit käsihygieniastasi. Pidä riittävä turvaväli muihin.

Tervetuloa ostoksille!