Yhteystiedot

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys on vahva ja osaava yhdistys, jonka tavoitteena on turvata kaikille hyvä elämä ilman syöpää ja syövästä huolimatta. Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai sosiaalisen median kanavien kautta.

Toiminta

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys on vuonna 1959 perustettu terveysjärjestö. Olemme Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenjärjestö ja osa Syöpäjärjestöjä.

Hallitus

Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu puheenjohtaja ja kahdeksan jäsentä sekä yhdeksän varajäsentä. Hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten toimikausi on kolme vuotta.

Avustukset

Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen rahastot jakavat avustuksia eri elämäntilanteissa oleville syöpään sairastuneille.

Avustukset lapsisyöpäpotilaille

Juho-Pekka Salorannan muistorahasto avustaa syöpään sairastuneita lapsia ja heidän perheitään. Tarkoituksena on tukea perheiden taloutta sekä kuntoutus- ja virkistystoimintaa.

Virkistysraha

Virkistysraha on henkilökohtainen jäsenetu, jota maksetaan Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen potilasjäsenille. Virkistysrahaa maksetaan sairaalan tai poliklinikan hoitopäivien perusteella.

Tutkimusapurahat

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys jakaa apurahoja Itä-Suomen alueella tehtävään syöpätutkimukseen.

Aarre Kirppari

Kirppari aukeaa maanantaina 13.9. klo 10.