Vertaistukiryhmät

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry järjestää erilaisia vertaistukiryhmiä syöpää sairastaville sekä heidän läheisilleen.

Savon Ilco

Savon Ilco ry on avanne- ja vastaavasti leikattujen yhdistys. Tarkoituksena on ajaa leikattujen etuja ja järjestää virkistystilaisuuksia.

Kurssit syöpää sairastaneille

Haluamme Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksessä tukea syöpään sairastuneiden kokonaisvaltaista hyvinvoinia. Järjestämme erilaisia kursseja syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen.

Suolistosyöpäpotilaiden sopeutumisvalmennuskurssi yksilökurssi

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Colores - Suomen Suolistosyöpäyhdistyksen kanssa.

Tupakoinnin lopettamisen tuki

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys järjestää tukiryhmiä niille, jotka ovat lopettamassa tupakointia.

Syöpäpotilaiden lomaviikot

Virkistyslomia järjestetään eläkkeellä oleville syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen sekä lapsiperheille, joissa aikuinen on sairastunut syöpään.