Vertaistukiryhmät

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys järjestää myös keskusteluryhmiä äskettäin sairastuneille. Ryhmiä järjestetään Iisalmessa, Varkaudessa, Kuopiossa, Siilinjärvellä ja Nilsiässä.

Kuntoutuskurssit syöpää sairastaneille

Me Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksessä haluamme tukea syöpään sairastuneiden kuntoutumista. Järjestämme STEA:n tukemana sopeutumisvalmennuskursseja, jotka tukevat potilaan kuntoutumista.

Tupakoinnin lopettamisen tuki

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys järjestää tukiryhmiä niille, jotka ovat lopettamassa tupakointia.

Reippautta Ruoasta -kurssi

Mietityttääkö ruokavaliosi? Oletko kiinnostunut terveyttä edistävästä ravitsemuksesta? Haluaisitko parantaa ruokatottumuksiasi rentojen ryhmätapaamisten merkeissä?

Syöpäpotilaiden lomaviikot

Virkistyslomia järjestetään eläkkeellä oleville syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen sekä lapsiperheille, joissa aikuinen on sairastunut syöpään.