Vertaistukiryhmät

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys järjestää myös keskusteluryhmiä äskettäin sairastuneille. Ryhmiä järjestetään Vesannolla, Varkaudessa, Kuopiossa, Iisalmessa, Siilinjärvellä, Tuusniemellä ja Nilsiässä.

Kuntoutuskurssit syöpää sairastaneille

Me Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksessä haluamme tukea syöpään sairastuneiden kuntoutumista. Järjestämme STEA:n tukemana sopeutumisvalmennuskursseja, jotka tukevat potilaan kuntoutumista.

Suolistosyöpäpotilaiden sopeutumisvalmennuskurssi yksilökurssi

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Colores - Suomen Suolistosyöpäyhdistyksen kanssa.

Hyvinvointikurssit

Yhdistyksemme tarjoaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen erilaisia hyvinvointikursseja, jotka liittyvät esimerkiksi ruokaan ja liikuntaan.

Tupakoinnin lopettamisen tuki

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys järjestää tukiryhmiä niille, jotka ovat lopettamassa tupakointia.

Syöpäpotilaiden lomaviikot

Virkistyslomia järjestetään eläkkeellä oleville syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen sekä lapsiperheille, joissa aikuinen on sairastunut syöpään.