Nilsiän paikallisosasto

Nilsiän paikallisosasto tarjoaa vertaistukea ja virkistystä syöpään sairastuneille sekä heidän läheisilleen.

Muutokset paikallisosaston tulevaan toimintaan ovat mahdollisia, koronan aiheuttamien rajoitusten puitteissa.

Paikallisosasto tiedottaa toiminnastaan Pitäjäläisen Verestä Muistia-palstalla edeltävän viikon torstain lehdessä.

Voit liittyä myös Facebook-ryhmään Nilsiän paikallisosaston Facebook-ryhmä

Kerho ja muut tapahtumat:

Nilsiän paikallisosaston kerho kokoontuu parillisen viikon tiistaisin Mantulla klo 13.30 – 15. Kerhossa teemoina mm. terveys, ravinto, liikunta, sekä erilaista virkistystoimintaa.

Helmikuu

ti 8.2 Kuulumiset, ryhmien kokoaminen, kevään alustava ohjelma. Liike lääkkeeksi, istujan vastaliikkeet.

ti 22.2 Kelan tuet ja sähköiset palvelut, Pirkko Rautiainen. Liike lääkkeeksi, tasapaino ja lihasvoima.

Maaliskuu

ti 8.3 Hiihtolomaviikko, ei kerhoa

ti 22.3 Hampaiden hoidosta, hammashygienisti. Liike lääkkeeksi, selän hyvä kunto.

Huhtikuu

ti 5.4 Valtakirjapalvelut, Simo Korhonen. Ilmoittautuminen kevätretkelle Kuopioon. Liike lääkkeeksi, liikkuvuus ja notkeus.

ti 12.4 Retki Kuopioon, kohteet Ortodoksinen kirkkomuseo RIISA ja yhdistys

ti 19.4 Yhteiskerho klo 11 sydänyhdistyksen kanssa. Aiheena on hampaiden terveys. Vieraana hammaslääkäri Jarno Väätäinen.

Toukokuu

ti 3.5. Kevätretki

Johtokunta antaa mielellään tietoa paikallisosaston toiminnasta.

Johtokunta

Helena Neuvonen