Hyvinvoinnin olohuone

Hyvinvoinnin olohuone sijaitsee yhdistyksen alakerrassa Aarre kirpparin vieressä, Kuninkaankatu 23B.

Hyvinvoinnin olohuone ”Elona” on kaikille avoin kohtaamispaikka Kuopiossa. Olohuoneesta löytyy juttuseuraa, vertaistukea ja ryhmätoimintaa. Siellä järjestetään ohjattua sekä itseohjautuvaa toimintaa erilaisilla teemoilla; askartelua, neulomista, maalaamista, pelailua, rauhoittumista, joogaa ja muuta lempeää kuntoilua. Osaan toiminnoista voi osallistua myös etänä!

Hyvinvoinnin olohuoneen toimintamuotoja luodaan asiakkaiden tarpeet huomioiden; suunnitellaan ja kehitetään yhdessä!

Olohuone on avoinna ma-to klo 10-15.

Hyvinvoinnin olohuoneen Google-kalenterista löydät tarkemmat tiedot tapahtumista sekä linkin etäosallistumiseen (google meet). Hyvinvoinnin olohuoneen kalenteri