Kurssit syöpää sairastaneille

Haluamme Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksessä tukea syöpään sairastuneiden kokonaisvaltaista hyvinvointia. Järjestämme erilaisia kursseja syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen.

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys järjestää vuosittain kursseja syövän sairastaneille.

STEA:n kurssit 2022

Hyvän olon polulla -avokurssi 2022

Voimaa luonnosta ja taiteesta -avokurssi 2022

Naisenergiaa – gynekologisen syövän sairastaneiden yksilökurssi 12.-16.9.2022

Suolistosyöpäpotilaiden yksilökurssi 10.-14.10.2022

Tämä on hyvä tietää STEA:n kursseista:

• Kursseille valitaan ensisijaisesti henkilöitä, jotka eivät ole aiemmin kursseilla olleet ja joilla on oman kuvauksen suhteen selkeä kuntoutumisen tarve ja motivaatio
  • Kurssit toteutetaan STEA:n ja Syöpäjärjestöjen kanssa yhteistyössä ja ovat kurssilaisille maksuttomia

Hakemukset toimitetaan yhdistyksen toimistoon:
Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry
Kuninkaankatu 23b
70100 Kuopio

Hakemuslomake kurssille (tulostettava)

Lomakkeen saat myös yhdistyksen toimistosta tai sairaalan sosiaalityöntekijältä. Kurssille voit hakea myös sähköisesti. Linkki sähköiseen hakemukseen löytyy kurssin tiedoista.

Muut kurssit

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys järjestää STEA:n kurssien lisäksi myös muita kursseja.
Tällä hetkellä ei tulevia muita kursseja vuodelle 2022

Kurssien tietosuojaseloste

Lue lisää henkilötietojesi käsittelystä kurssien yhteydessä

Voit hakea myös muille Syöpäjärjestöjen ja Kelan järjestämille kursseille. Kursseja järjestetään eri puolilla Suomea.

Löydät kaikki kurssit Kaikki syövästä -sivustolta