Aarre Kirppari

Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen Aarre kirppari on toistaiseksi suljettu. Kirpparin Facebook sivuille lisätään kevään aikana myytäviä tuotteita, joita voi sovitusti noutaa kirpputorilta.

Haluamme omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Kasvokkain tapaamisia ja kokoontumisia rajoittamalla voimme todennäköisesti jonkin verran vähentää riskiryhmään kuuluvien virustartuntoja.

Emme ota vastaan myöskään lahjoitustavaraa.

Ilmoitamme, kun kirppari on taas normaalisti avoinna.

Kirpputori on avoinna ma-to 10-15 ja pe 10-13.

Syöpäyhdistyksen siisti ja valikoimiltaan monipuolinen Aarre kirppari löytyy toimiston alakerran tiloista (Kuninkaankatu 23B). Tervetuloa edullisille ostoksille ja tekemään löytöjä!

Otamme vastaan lahjoituksina hyväkuntoisia ja puhtaita vaatteita, taloustavaroita ja huonekaluja sekä muuta kodin irtaimistoa. Kirpparin tuotto käytetään Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen toimintaan. Kirpparilla asiakkaita palvelee yhdistyksen vapaaehtoiset.

Aarre Kirppari Facebook-sivut