Siskolan verkkokaupan ylläpito

Kiinnostaako vapaaehtoistyö syöpää sairastavien tukemiseksi sekä syöpätutkimuksen edistämiseksi? Siskolan verkkokauppaan etsitään vapaaehtoista/sia ylläpitäjiä!

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry tukee vapaaehtoisvoimin toimivaa valtakunnallista naisten vertaistukiryhmää verkossa, Siskolaa. Vertaistukiryhmän lisäksi Siskolalla on oma verkkokauppa (avautuu keväällä 2021). Siskolan verkkokaupan toimintaa pyöritetään Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen toimistolta. Verkkokaupan ylläpitoon etsitään vapaaehtoisia!

Vapaaehtoistoistehtäviin kuuluu:

• tilausten pakkaus ja postitus Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen toimistolta (Kuninkaankatu 23 B, Kuopio)
  • uusien tuotteiden valmistus

Lisäksi jos taitoa ja mielenkiintoa löytyy:

• tuotteiden valokuvaus
  • verkkokaupan päivitys
  •  verkkokaupan viestintä ja mainostus

Verkkokaupan tuotot käytetään suoraan syöpää sairastavien tukemiseen (vertaistuki, tapahtumat ja virkistys) sekä osa syöpätutkimukseen.

Lisää tietoa Siskolasta ja Siskoista, osoitteessa:

www.siskola.fi

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistehtävistä ja haluat tukea Siskolan toimintaa, ole yhteydessä!

Minttu Aho
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori