Vapaaehtoisuutta käsillä tehden

Oletko innokas ompelija tai neuloja? Haluaisitiko tehdä hyvää? Nyt olisi oiva mahdollisuus piristää syöpää sairastavia kauniilla myssyllä tai villasukilla!

Aikuisille syöpäpotilaille KYS:ssä kaivataan villasukkia koossa 39-46. Sukkien olisi hyvä olla löysävartisia.

Ommellut, kutittamattomat trikoopipot ovat pipoissa pidetyimpiä. Jos haluat neuloa pipon, niin villalangan sijaan voi käyttää puuvillalankaa.

Siskolan sivuilta löydät valmiita Sisko-myssy- ja sukkaohjeita:

www.siskola.fi

Halutessasi voimme lähettää sinulle tulostetut ohjeet ja palautuskuoren postissa. Voit myös liittää mukaan pienen piristävän viestin myssyn tai sukkien saajalle.

Valmiit sukat ja myssyt voi lähettää Pohjois-Savon Syöpäyhdistykseen, Kuninkaankatu 23 B, 70100 Kuopio. Me toimitamme myssyt ja sukat eteenpäin syöpää sairastaville.

Lisätietoja, ompelu- ja neulontaohjeet:

Jaana Oikarinen

jaana.oikarinen@pohjois-savonsyopayhdistys.fi