Siirry suoraan sisältöön

Roosa nauha -päivän tapahtuma Kuopiossa 12.10.

Roosa nauha -päivä lähestyy vauhdilla ja Kuopiossa valmistellaan täydellä teholla syksyn valovoimaisinta tapahtumaa.

Roosa nauha -tapahtuma valtaa jälleen Kuopion Sokoksen Roosa nauha -päivänä 12.10.2018 klo 12-15.30.

Aikaisempien vuosien tapaan yhdistyksen upea naistoimikunta valtaa catwalkin ja esittelee syksyn muotia kaksi kertaa tapahtuman aikana. Mukana tapahtumassa on myös Kalamukki-tanssiryhmä ja Savon ammattiopiston lähihoitajaopiskelijat omalla ohjelmanumerollaan.

Katso lisää tapahtumasivulta

Tämän vuoden Roosa nauha ja sen suunnittelija paljastetaan 27.9.2018. Samalla käynnistyy myös Roosa nauha -keräys suomalaisen syöpätutkimuksen hyväksi.

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä useiden Kuopion alueen yritysten sekä Savon ammattiopiston kanssa. Lähihoitajaopiskelijat toteuttavat tapahtumassa esimerkiksi terveyden edistämisen ohjelmaa ja liiketalouden opiskelijat toteuttavat tapahtuman markkinointimateriaalia.

”Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjalla tuetaan suomalaista rintasyöpätutkimusta sekä syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Rintasyöpään sairastuu jo yli 5000 naista vuodessa, mikä tekee siitä yleisimmän syövän Suomessa. Siten myös tukea ja tietoa tarjoavia palveluja tarvitaan yhä enemmän.

Vuoden 2018 uusi Roosa nauha ja sen suunnittelija lanseerataan 27.9., jonka jälkeen nauhat tulevat myös myyntiin. Roosa nauha -keräys tavoittelee tänä vuonna kahden miljoonan euron tuottoja syöpätutkimukseen ja sairastuneiden ja läheisten tukemiseen.” (roosanauha.syopasaatio.fi)

Osallistu Roosa nauha -kampanjaan ja tule mukaan tapahtumaan!