Siirry suoraan sisältöön

Vehmersalmen paikallisosasto mukana Wauhtiajoissa!

Tapahtuman tarkoituksena on kerätä varoja Kuopion Yliopistollisen sairaalan Lasten ja nuorten osastolle sekä Vehmersalmen paikalliseen nuorisotyöhön ja ikäihmisten viriketoimintaan.

Wauhtiajot Vehmersalmi 2024 on koko perheen tapahtuma. Se järjestetään Kuopion Vehmersalmen kirkonkylän urheilukentällä ( Linnatie 1) 6. heinäkuuta 2024 klo. 10-15. 

Iltatapahtuma klo.18-22.00. 

Tapahtumassa on mukana useita paikallisia yhdistyksiä ja yrityksiä. Järjestävänä tahona tapahtumassa on Wauhtiajot 2023 -ry, joka toimii yhteistyössä paikalliseten yhdistyksien kanssa

  • Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen Vehmersalmen paikallisosasto on mukana tapahtumassa klo 10.00 alkaen. Myynnissä arpoja, lettuja, vohveleita, mehua ja kahvia. Paikallisosaston vapaaehtoiset myös esittelemässä toimintaa. 

Wauhtiajot on mäkiautoilla ajettava haastekisa. Kuntoradalla tapahtuvassa kilpailussa kukin kilpailija laskee kaksi lähtöä. Samalla autolla voi kilpailla useampikin osallistuja. Osallistumisen minimihinta on 20 € ja vapaalasku kisan jälkeen 10 € per. mäki.Toki hyväntekeväisyyspottiin saa laittaa enemmänkin. Noudatamme mäkiautoilussa liitteen 1 mukaisia sääntöjä. Kilpailuun voivat ilmoittautua sekä yksityishenkilöt että yritykset!

Lisätietoja tapahtumasta: Koti | Vehmersalmen Wauhtia (wauhtiajotvehmersa.wixsite.com)

Lue lisää: Vehmersalmen paikallisosasto | Pohjois-Savon Syöpäyhdistys (pohjois-savonsyopayhdistys.fi)