Juankosken paikallisosasto

Juankosken paikallisosasto tarjoaa mm. uintiretkiä ja kuljetuksen miesten keskusteluryhmään Nilsiään.

Uintiretket Fontanellaan

Pohjois-Savon syöpäyhdistys Kaavin paikallisosasto järjestää yhteistyössä Juankosken paikallisosaston ja Juankosken Hengitysyhdistyksen kanssa jäsenilleen uintiretkiä Siilinjärven Fontanellaan perjantaisin.

Bussi kulkee seuraavasti: Juankoskelta Tuusniemen Op:n pysäkiltä klo 9.45, Kaavin mh. klo 10.00 Säyneinen M-kauppa 10.30.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Hilkka Tiilikainen puh. 040 702 8908.

Kuljetus miesten keskusteluryhmään

Ammatillisesti ohjattu miesten keskusteluryhmä kokoontuu Nilsiän terveysasemalla klo 18. Kokoontumiset voit katsoa täältä.

Juankosken paikallisosasto tarjoaa kuljetuksen Nilsiän terveysasemalle. Ota yhteyttä Leena Tolppaseen 050 410 2654.

Ryhmä on tarkoitettu äskettäin syöpään sairastuneille miehille, jotka tuntevat tarvitsevansa tukea ja ajatusten vaihtoa toisilta saman kokeneilta. Kyseessä on avoin ryhmä, johon voi osallistua oman tarpeen ja halun mukaan. Ohjaajana sairaanhoitaja Juha Härkönen.

Tiedustelut 040 733 4737, sh Virpi Nissinen Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry

Johtokunta