Juankosken paikallisosasto

Juankosken paikallisosasto tarjoaa syöpään sairastuneille mm. mahdollisuutta osallistua virkistystoimintaan sekä vertaistukirymiin.

Muutokset paikallisosaston tulevaan toimintaan ovat mahdollisia, koronan aiheuttamien rajoitusten puitteissa.

Ennen osallistumista kasvokkain tapahtuvaan toimintaan, lue Syöpäjärjestöjen ohjeet:

Ohjeet asiakkaalle Syöpäjärjestöjen kasvokkaiseen ryhmätoimintaan osallistumisesta

Uintiretket Fontanellaan

Uintiretket alkavat keväällä 2021 jos koronatilanne sallii.

Pohjois-Savon syöpäyhdistys Kaavin paikallisosasto järjestää yhteistyössä Juankosken paikallisosaston ja Juankosken Hengitysyhdistyksen kanssa jäsenilleen uintiretkiä Siilinjärven Fontanellaan perjantaisin.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Hilkka Tiilikainen puh. 040 702 8908.

Kuljetus miesten keskusteluryhmään

Ammatillisesti ohjattu miesten keskusteluryhmä kokoontuu Nilsiän terveysasemalla klo 18. Kokoontumiset voit katsoa täältä.

Juankosken paikallisosasto tarjoaa kuljetuksen Nilsiän terveysasemalle. Ota yhteyttä Leena Tolppaseen 050 410 2654.

Ryhmä on tarkoitettu äskettäin syöpään sairastuneille miehille, jotka tuntevat tarvitsevansa tukea ja ajatusten vaihtoa toisilta saman kokeneilta. Kyseessä on avoin ryhmä, johon voi osallistua oman tarpeen ja halun mukaan. Ohjaajana sairaanhoitaja Juha Härkönen.

Tiedustelut 040 733 4737, sh Virpi Nissinen Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry

Tapahtumat ja virkistystoiminta:

• Kesätapahtuma jäsenille
  • Jäsenten virkistyspäivä

Kirpputori Symppis

Paikallisosaston vapaaehtoistoimijat pyörittävät Juankosken keskustassa (Poikkitie 5) kirpputoria, jonka tuotot käytetään suoraan, paikallisesti syöpään sairastavien ja heidän läheistensä tueksi.

Kirpputorin omat sivut löytyvät osoitteesta: https://www.pohjois-savonsyopayhdistys.fi/kirpputori-symppis/

Johtokunta

Leena Tolppanen