Juankosken paikallisosasto

Juankosken paikallisosasto tarjoaa syöpään sairastuneille mm. mahdollisuutta osallistua virkistystoimintaan sekä vertaistukirymiin.

Muutokset paikallisosaston tulevaan toimintaan ovat mahdollisia, koronan aiheuttamien rajoitusten puitteissa.

Ennen osallistumista kasvokkain tapahtuvaan toimintaan, lue Syöpäjärjestöjen ohjeet:

Ohjeet asiakkaalle Syöpäjärjestöjen kasvokkaiseen ryhmätoimintaan osallistumisesta

Tapahtumat ja virkistystoiminta:

• Kesätapahtuma jäsenille
  • Jäsenten virkistyspäivä

Kirpputori Symppis

Paikallisosaston vapaaehtoistoimijat pyörittävät Juankosken keskustassa (Poikkitie 5) kirpputoria, jonka tuotot käytetään suoraan, paikallisesti syöpään sairastavien ja heidän läheistensä tueksi.

Kirpputorin omat sivut löytyvät osoitteesta: https://www.pohjois-savonsyopayhdistys.fi/kirpputori-symppis/

Johtokunta

Leena Tolppanen