Kaavin paikallisosasto

Kaavin paikallisosasto tarjoaa syöpää sairastaville ja heidän läheisilleen virkistystä sekä mahdollisuutta osallistua vertaistukitoimintaan.

Muutokset paikallisosaston tulevaan toimintaan ovat mahdollisia, koronan aiheuttamien rajoitusten puitteissa.

Ennen osallistumista kasvokkain tapahtuvaan toimintaan, lue Syöpäjärjestöjen ohjeet:

Uintiretket Fontanellaan

Uintiretket pyritään aloittamaan keväällä 2021, jos koronatilanne sallii.

Pohjois-Savon syöpäyhdistys Kaavin paikallisosasto järjestää yhteistyössä Juankosken paikallisosaston ja Juankosken Hengitysyhdistyksen kanssa jäsenilleen uintiretkiä Siilinjärven Fontanellaan perjantaisin.

lmoittautumiset ja lisätiedot: Hilkka Tiilikainen puh. 040 702 8908.

Kuljetus miesten keskusteluryhmään

Ammatillisesti ohjattu miesten keskusteluryhmä kokoontuu Nilsiän terveysasemalla klo 18. Tapaamiskerrat voit katsoa täältä.

Kaavin paikallisosasto tarjoaa kuljetuksen Nilsiän terveysasemalle. Ota yhteyttä Hilkka Tiilikaiseen, puh. 040 702 8908.

Ryhmä on tarkoitettu äskettäin syöpään sairastuneille miehille, jotka tuntevat tarvitsevansa tukea ja ajatusten vaihtoa toisilta saman kokeneilta. Kyseessä on avoin ryhmä, johon voi osallistua oman tarpeen ja halun mukaan. Ohjaajana sairaanhoitaja Juha Härkönen.

Tiedustelut 040 733 4737, sh Virpi Nissinen Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry

Tapahtumia ja virkistystoimintaa: