Keiteleen paikallisosasto

Keiteleen paikallisosasto tarjoaa vertaistukea ja virkistystä syöpään sairastuneille sekä heidän läheisilleen ja jakaa tietoa syöpään liittyvistä teemoista.

Muutokset paikallisosaston tulevaan toimintaan ovat mahdollisia, koronan aiheuttamien rajoitusten puitteissa.

Ennen osallistumista kasvokkain tapahtuvaan toimintaan, lue Syöpäjärjestöjen ohjeet:

Keiteleen paikallisosasto on perustettu 19.2.1990. Osaston toiminnan tarkoituksena on alueen syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä sekä syöpätyöstä kiinnostuneiden henkilöiden yhteistyön kehittäminen.

Toimintaan kuuluu

• valistus- ja terveyskasvatustyö
  • jäsen- ja varainhankinta
  • virkistystoiminta mm.konsertti- ja teatterimatkat
  • potilaiden ja omaisten kuntoutus ja sosiaaliturvan parantaminen yhteistyössä Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen ja toisten paikallisosastojen kanssa

Lisätietoa toiminnasta saa johtokunnalta. Tapahtumista ja kokouksista ilmoitetaan myös Pielavesi-Keitele lehdessä.

Paikalliosastolla on myös oma ryhmä Facebookissa, johon voit pyytää pääsyä tästä osoitteesta: https://www.facebook.com/groups/2146470938698997

Tapahtumia ja virkistystoimintaa:

• Koko perheen kesäretki
  • Syksyn kirkkopyhä
  • Joulukahvit joulunavaustapahtuman yhteydessä
  • Stipendien jako Sari Qvickin muistorahastosta Keiteleen ala- ja yläkoulun oppilaille

Lisää tietoa tapahtumista ja virkistystoiminnasta saa paikallisosaston johtokunnalta.

Syöpäpotilaan alkuavustus

Keiteleen paikallisosasto tukee uusia syöpäpotilaita 100 €:n alkuavustuksella. Avustusta voi hakea vuoden kuluessa sairastumisesta. Lisätietoa sihteeri Eila Nuutinen p. 040 865 6721.

Hakemuslomake:

Alkuavustushakemus (word)

Alkuavustushakemus (pdf)

Liikkeelle luontoon -äijäryhmä

Vertaistukiryhmä syöpään sairastuneille miehille ja läheisille miehille. Ryhmässä voi tavata muita syöpään sairastuneita ja liikutaan yhdessä luonnossa.
Seuraava tapaaminen 19.3.2021 Pohjois-Keiteleen laavulla, Keitele.
Lisätietoa ja ilmoittautumiset; Risto Mykkänen p. 040 571 1057

Johtokunta