Keiteleen paikallisosasto

Keiteleen paikallisosasto tarjoaa vertaistukea ja virkistystä syöpään sairastuneille sekä heidän läheisilleen ja jakaa tietoa syöpään liittyvistä teemoista. Keiteleen paikallisosasto on perustettu 19.2.1990.

Muutokset paikallisosaston tulevaan toimintaan ovat mahdollisia, koronan aiheuttamien rajoitusten puitteissa.

Paikalliosastolla on myös oma ryhmä Facebookissa, johon voit pyytää pääsyä tästä osoitteesta:
Keiteleen paikallisosaston Facebook-ryhmä

Keitele-Pielavesi alueen vertaistukiryhmä miehille

Vertaistukiryhmä kokoontuu to 17.3. klo 11.00 Rasila kylätalolla os. Pohjois-Keiteleentie 652. Tehdään linnunpönttöjä ja juodaan loimulohikahvia. Säävaraus.

Sekä ti 12.4. klo 16.00 Keiteletalolla. Mukana Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen kehittämispäällikkö Heidi Kolehmainen luennoimassa aiheesta ”Kevät aurinko helli, kuinka suojaan ihoani ja luomien omatarkkailun opastaminen.”

Tervetuloa!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: Risto Mykkänen p. 040 571 1057

Keitele-Pielavesi alueen vertaistukiryhmä naisille

Vertaistukiryhmä kokoontuu ti.15.3. klo 18.00 Keiteletalolla. Kahvitarjoilu!

Sekä ti.12.4. klo 16.00 Keiteletalolla. Mukana luennoimassa Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen kehittämispäällikkö Heidi Kolehmainen aiheena ”Kevät aurinko hellii, kuinka suojaan ihoani ja luomien omatarkkailun opastaminen”.

Tervetuloa!

Tapahtumia ja virkistystoimintaa

• Ti 12.4. klo 16 ”Kevät aurinko hellii, kuinka suojaan ihoani ja luomien omatarkkailun opastaminen” -luento Keiteletalolla
  • Koko perheen kesäretki
  • Syksyn kirkkopyhä
  • Joulukahvit joulunavaustapahtuman yhteydessä
  • Stipendien jako Sari Qvickin muistorahastosta Keiteleen ala- ja yläkoulun oppilaille

Lisätietoa toiminnasta saa johtokunnalta. Tapahtumista ja kokouksista ilmoitetaan myös Pielavesi-Keitele lehdessä.

Syöpäpotilaan alkuavustus

Keiteleen paikallisosasto tukee uusia syöpäpotilaita 100 €:n alkuavustuksella. Avustusta voi hakea vuoden kuluessa sairastumisesta. Lisätietoa sihteeri Eila Nuutinen p. 040 865 6721.

Hakemuslomake:

Alkuavustushakemus (word)