Iisalmen paikallisosasto

Iisalmen paikallisosasto tarjoaa tukea ja virkistystä syöpään sairastuneille sekä läheisille.

Muutokset paikallisosaston tulevaan toimintaan ovat mahdollisia, koronan aiheuttamien rajoitusten puitteissa.

Ennen osallistumista kasvokkain tapahtuvaan toimintaan, lue Syöpäjärjestöjen ohjeet:

Ohjeet asiakkaalle Syöpäjärjestöjen kasvokkaiseen ryhmätoimintaan osallistumisesta

Paikallisosaston kerho

Kerho kokoontuu keväällä 2022:

to 10.2. klo 13.30 Ilvolan Pirtillä vapaa-ajanohjaaja Marjo Jaakkolan ”jumppaa ja aivojumppaa”
to 3.3. klo 13.30 Ilvolan Pirtillä, aiheena kuulon heikkeneminen
to 24.3. klo 13.30 Ilvolan Pirtillä, aiheena kotisairaalan toiminta Ylä-savon SOTE:ssa

Tapahtumia ja virkistystä:

• ke 23.2. lähdetään tutustumaan P-S:n syöpäyhdistyksen olohuoneeseen, syömään ja tutustuman ordotoksiseen kirkkomuseo Riisaan Kuopion kokopäivän retkellä ( aika voi muuttua koronan takia).
  • 27.3.-1.4.22 lähdetään yhteiskuljetuksella Kalajoelle Spa Hotel Saniin tuetulle lomalle, tuetun loman saajat selviävät kuukautta aiemmin, omakustanteisesti pääset myös mukaan.
  • to 28.4.Äitienpäiväjuhla Metsäpirtillä
  • Muurinpohjalettu-kahvila aloittaa torilla su 1.5. klo 8 alkaen. Sen jälkeen tavataan aina lauantai-aamupäivisin syykuulle saakka niin kauan kuin ”ilmoja piisaa”.
  •  to 14.7.22 vietetään Tuomirannan kesäpäivää. Ylä-Savon muutkin paikallisosastot, tervetuloa!
  • Kesäteatteri reissu suunnitelmissa

Seuraa Iisalmen Sanomien muistio-palstaa sunnuntaisin, koska korona aiheuttaa paljon muutoksia.

Lisätietoa toiminnasta löytyy muistiosta ja voit aina soittaa Kaijalle tai Raijalle!

Johtokunta

Raija Rytkönen